Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицай се вбеси, че не му е върнато ресто от една стотинка, тръгна да бие касиерката
Автор: Екип Varna24.bg 12:05 / 03.04.2020Коментари (8)2107
©
Нападение в магазин за хранителни стоки в столичния квартал "Суходол". Клиент се нахвърли върху касиерка и я удари през лицето заради ресто от една стотинка, разказват от Нова телевизия. Според медията нападателят е полицай.  

Елена била на смяна в магазина, когато заедно влезли полицаят от Специализираните полицейски сили и съпругата му. "Не им хареса стоката - сухата мая, която купиха. Започнаха да хвърлят по магазина, вместо да я върнат", разказа пред камерите касиерката Елена Ненкова.  

Свидетел станала друга клиентка. "В един момент прелетяха някакви две пакетчета, паднаха от тавана и ние се чудихме какво беше. А те очевидно са хвърлили мая", добави Йорданка Васкова.  

"Той започна да ме обижда с най-обидните думи. Не ми е приятно да кажа, с много лоши думи. Ама с много, просто унизителни", посочи Елена.  По разказа на продавачката напрежението ескалирало на касата, когато Елена започнала да маркира покупките на полицая.  

"Стана проблем за една стотинка. Че една стотинка не им била върнала касиерката. Тя им върна стотинката, но им каза, че дори не заслужават и рестото, което трябваше да получат от 3 и нещо", каза още Йорданка.  

"В това време той тръгна към мен да ме бие. Аз задържах ръката му. Той обаче искаше да ме удари и с другата. Опитах да натисна СОТ и той ме удари. Втори път не можах да го удържа и избяга с жена си", обясни Елена.  

След минути на място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. "Дойде линейка, провериха ми всичко, имах замайване на главата малко. Качих кръвно от притеснение и унижение", разказа Елена.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя"мъжкар"щом си позволява на публично место да посяга на жена,не знам у тях как се отнася към жена си.Дали ще има реакция от ведомството в което работи или той е от "ценните"кадри за които няма наказания....Ето заради такива гамени ще ни натресат и Истамбулската конвенция.
+3
 
 
този боклук веднага на трудовата борса,уволнен дисциплинарно,без право на обезщетение!
Aнонимен
на 03.04.2020 г.
-2
 
 
Масова практика е да не се връща 1ст. и хората от неудобство не си я искат,като пример мога да посоча касиерите на А1-11,99 става 12лв. и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: