Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
След атаките от прокуратурата във Варна, “Възраждане" тръгна да сваля правителството
Автор: Екип Varna24.bg 13:38 / 14.05.2020Коментари (21)5201
©
След като прокуратурата във Варна се самосезира по репортажи на Нова тв за длъжностно присвояване в особено големи размери, днес партия "Възраждане" тръгна да сваля за пореден път правителството. 

Огромен протест е организиран пред Народното събрание. От партия “Възраждане" поискаха за пореден път оставката на правителството, а по време на демонстрацията се стигна и до сблъсъци с полицията. Вече има един арестуван.

На жълтите павета са се събрали стотици хора. Според тях кабинетът е некомпетентен, а информацията, която се дава в условията на кризата е разнопосочна и объркваща.

Не се очаква движение на протестиращите по улиците на София и респективно затрудняване на трафика. Разрешението на протестиращите е само за пространството пред парламента. В района има и засилено полицейско присъствие.

Както Varna24.bg съобщи, досъдебно производство за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, образува Окръжната прокуратура във Варна по повод излъчени два репортажа от разследване на Нова телевизия. В тях се изнасят данни за престъпление по член 203 от Наказателния кодекс, което е законен повод за образуване на досъдебното производство, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.  

Разследването трябва да установи  дали длъжностно лице от ръководните органи на партия "Възраждане“ е присвоило партийна субсидия в размер на 1 млн. лева, връчени му като държавни средства, предназначени за функционирането на партията.

Ще бъдат проверени изнесените в разследването на Нова телевизия факти по придобиването на имоти от лице от ръководството и свързани с него лица, както и движението по партийните сметки на ПП "Възраждане“ – постъпления и преводи към други сметки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.05.2020 г.
0
 
 
Видяхме големия протест. Пълни малоумници. Некви анти-ваксърки изумени и облъчени от 5жи. Лидерът им за затвора, крал милиони и построил къща.
Aнонимен
на 15.05.2020 г.
+1
 
 
аххха облъчиха и ви изманипулираха добре медиите нали мисирсли, имаше 20 хиляди протестиращи и не бяха заради Възраждане и не протестираха срещу ваксина, вервайте на медиите, както за короната, честитш
0
 
 
Онзи нискочел макак на Израждане си взима копейките и заедно със Славча клатят власта. И той сколаса да си купи къща с 200000 заем от банка ,а за партийната субсидия излъга ,че не можел да я върне. Можел е да не я вземе,но той все пак си я взел. Човек който лъже и краде няма как да убеди,че е различен от другите.
Aнонимен
на 14.05.2020 г.
+1
 
 
Слава Богу,да си отиват !И сметките за тока пак са високи и този месец !
Aнонимен
на 14.05.2020 г.
0
 
 
Платени по 50лв на калпак и безплатен транспорт до София Това е Копеикин и Корнела борят се за власта да крадат още че сега им е малко Копеикин купи на жена си апартамент за 100000лв и къща на езерото за 20000лв субсидията я харчи за себе си!рџ?Ў
-1
 
 
Доживях протест на криминално проявени и ненормалници ...нацепени надрусани батки с татуси и откачалника йоло денев...стига ревахте навсякъде го отразиха протеста още от обяд ни проглушиха ушите за 500 платени и надрусани боклуци ,докарани в София с рейсове ....
+1
 
 
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!
Aнонимен
на 14.05.2020 г.
-1
 
 
Аз случайно разбрах че има протест и се изненадах от еднп видео, в началото мислех че е от преди години, наистина сигурно има поне 2 милиони българи коитп няма да разберат че имс протест, медиите мълчат ще но занимават с коронатъпотивта довечера пак
Aнонимен
на 14.05.2020 г.
-1
 
 
ЕГАТИ ПРОДАЖНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ!!!!НИКОЙ НИЩИЧКО НЕ ОТРАЗЯВА.СЕГА ЗАЩО НЕ ПРЕКЪСНАТ ЗА ИЗВЪНРЕДНО ВКЛЮЧВАНЕ?!?!?ПОДЛОГИ ЛАЙНЯНИ!!БРАВО НА ВАС ОТ 24 ВАРНА ЧЕ ПИШЕТЕ...
+1
 
 
Гледах по някаква измислена ТВ , която не съм чувал.Искат хорат нещо, ама не знаят какво, всички до един ми се видяха олигофрени. Моля всички "компетентни" да се изказват с подкрепа на някаква алтернатива , че в годините се нагледахме на комуняги, на царе, на Барековци.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: