Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Шофьорът, причинил смъртта на Ники, имал присъда за още едно убийство на пътя
Автор: Екип Varna24.bg 11:05 / 05.09.2016Коментари (7)4165
© Varna24.bg
"Искаме законът да бъде променен. Човек, който е нарушил Закона за движение по пътищата, трябва да получи затвор от минимум пет години, и то само ако има смекчаващивината обстоятелства". Това заяви пред Нова телевизия майката на младия мъж, който загина на магистрала "Хемус", след като беше блъснат с автомобила си от шофьор, карал с висока скорост.

Появи се информация, че виновникът преди време е имал условна присъда за убийство на пешеходец, присъдата е изтекла и отново е седнал зад волана. Вчера стотици хора, сред които колеги и близки на загиналия, се събраха с искане за по-строго наказание този път.

"Едва след като бъдат събрани необходимите доказателства, наблюдаващият прокурор ще потвърди евентуално обвинение", заяви Радослав Лазаров, говорител на Окръжна прокуратура-Варна.

Доставчикът на храна Никола Терзиев се е движил в лявата лента, когато го застига и блъска другият автомобил. От удара колата на доставчика изхвърча от магистралата и се разбива в локалното платно.

Смъртта на младия мъж вдигна на протестно шествие всички фирми, които са доставчици на храна във Варна. Близо 100 автомобила и над 200 души се събраха с искане за справедливо наказание.

Шофьорът, причинил смъртта на Никола, е от Варна. В колата му по време на инцидента е била и 10-годишната му дъщеря, която е била настанена в болница с леки наранявания. От Окръжната прокуратура обясниха, че той все още не е задържан и няма повдигнато обвинение, защото не са готови техническите експертизи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.09.2016 г.
0
 
 
Ей кухи хора много.. защо имал условна присъда... ами как иначе ще прегази някой пак? Ако го вкарат в пандиза как ще гази дечица със 130 в града? Помислете малко преди да говорите! Значи хем искат да изтребят българите, хем да давали ефективни присъди- не може! Или едното или другото, а правителствата в последните години следват стриктно уставите и успешно за 25 години са стопили населението с 2 милиона, но тези темпове са незадоволителни и ако всичко е наред до 2030та още милион и половина сгазени, емигрирали или умрели от рак, инфаркт и други причинени от притеснения.
+1
 
 
Шофьорът от Варна е: а) син на висш полицейски служител, б) син на бивш служител на ДС, в) и двете. Между другото, при така стеклите се обстоятелства би било нормално да се предяви иск към проституиращият в тога съдия, постановил условната присъда при първото убийство. Второто убийство е категоричен резултат от това решение.
Aнонимен
на 05.09.2016 г.
+1
 
 
какво тьрси в лявата лента и кара постоянно в нея , на магистралата лявата е за изпреварване и след това се прибира в дясната А онзи си карал и какво очаква зад него идват засилени коли , сигурно се е правил на важен тези разносвачи са не са много умни щом носят храна А не работят в банка съизмерими са с мозък на Шимпанзен или иначе казано празни мозъци като бакшишите
0
 
 
Защо никъде не са казват имената на убиеца? Пак ще се покрият нещата.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 05.09.2016 г.
+1
 
 
Абе защо им ги давате тези условни присъди,направо ги награждавайте с парични награди,калпави смотани съдии нещастни.
+1
 
 
В затвора! А присъдата да е възможно най-тежка! Едно на ръка за рецидива, ами е возил и детето си, значи и него е подложил на голям риск!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: