Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Убиецът на Мартин ходел въоръжен до зъби с ножове, мачете и газов пистолет
Автор: Екип Varna24.bg 11:36 / 01.12.2015Коментари (4)4245
© Varna24.bg
Мярка за неотклонение "задържане под стража" бе постановена по отношение на 33-годишният Виктор Панайотов, обвинен в убийството на 23-годишният Мартин от Николаевка в утрото на 28 ноември, предаде репортер на Varna24.bg. 

Днес Виктор влезе в съда старателно загърнат в качулката си, но по настояване на прокурора тя бе свалена.

Искането на адвоката му Петър Недков за по-лека мярка домашен арест не бе уважено от съдия Марин Атанасов. 

Защитата изтъкна като аргумент фактът, че Виктор сам се е предал на полицията и това до момента не било отбелязано нито от медиите, нито в останалите документи по делото.

"Не стана ясно от обвинението и от медиите как точно са задържани Виктор и останалите свидетели. Аз ги заведох в Областната дирекция на МВР в Девня и там си признаха всичко. Ако Виктор искаше да се укрие е имал време от 6.40 сутринта, когато е станало убийството, до 14.40 часа, когато се е предал, да стигне до Босфора, като се има предвид колко лесно се преминава българо-турската граница в този момент. Но той се предаде.", каза адвокат Недков.

Прокурор Галина Минчева каза, че за двете денонощия от задържането на Виктор са събрани безспорни доказателства, че обвиняемият умишлено е причинил смъртта на Мартин.

Панайотов е бил в пряк контакт с пострадалия като е нанесъл множество рани с нож, една от които в сърцето е довела до смъртта на младия мъж.

Преди деянието Виктор не е имал наранявания, но след излизане от дискотеката свидетели са видели в ръката му нож и кръв от прорезни рани.

Става ясно, че след мелето и клането в дискотеката и извън нея, Виктор е изпратил приятел да му купи превързочни материали и лекар е обработил двете дълбоки рани по лявата му ръка. След това се е прибрал у дома, изкъпал се е, облякъл си е чисти дрехи и дори си е изрязал ноктите. 

По трасето на инцидента, пред дискотеката и между читалището и детската градина, има следи от кръв. Тепърва ще се правят експертизи, но от обвинителният акт стана ясно, че Виктор ползва нож или ножове не за първи път.

През 2000 г. той е осъждан за грабеж с използване на хладно оръжие.

През 2015 г. е започнато досъдебно производство срещу него за съхранение на наркотици. При претърсване на автомобилът му в багажникът са открити ножове, мачете, газов пистолет и боксови ръкавици.

На 14 ноември тази година Виктор е задържан за наркотици, предмет на друго дело.

При настоящия случай при претърсване на колата му е намерен сгъваем нож, който обаче бил старателно измит и поставен в найлонов плик. 

Според прокурора съществува реална опасност Виктор да се укрие и извърши друго престъпление.

Адвокатът настоя за домашен арест, за да може обвиняемият да си направи операция на сухожилие на лява ръка. На това искане прокурор Минчева отговори, че в затворите в Ловеч и София има възможност това да бъде направено.

На инцидента са присъствали 5-6 човека. От свидетелските показания станало ясно, че Виктор и приятелят му Крум Андонов са се опитали да окажат натиск върху свидетелите относно техните показания.

Към момента не е установено дали Мартин и Виктор са се познавали преди това и какви са били отношенията им.

Днес пред съда Виктор каза, че иска домашен арест и заяви, че до момента е живял с родителите си във Варна, на ул. "Студентска" № 14.

За жестокото убийство на 23-годишният Мартин Виктор Панайотов може да получи до 20 години затвор.



Още по темата: общо новини по темата: 30
17.02.2020 »
06.04.2019 »
19.07.2018 »
17.04.2018 »
23.03.2018 »
19.02.2018 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какъв е смисъл да си ММА боец и то добър и да ръгаш хората с нож и то в сърцето... Сега като го пусне бялото,може да се е светнал колко дълго време няма да го види бялото
0
 
 
Че гадното копеле е виновно спор няма. Ама при толкова предишни престапления би трябвало вече да е в затвора . Затова вина имат и садиите и прокурорите, както и самата полиция че остават йивотни като него на свобода. Дано изгниеш в затвора.
0
 
 
е да стой в къщи ,затворен като мишка ли?
0
 
 
МАРТИН, КАТО Е МЛАДОЖЕНЕЦ И ЗНАЕ КЪДЕ ОТИВА, КАКЪВ ГО ТЪРСИ ТАМ, ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО, ТОЯ НАРОД НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ ДИСКОТЕКИ СА СВЪРТАЛИЩА НА НАРКОМАНИ, к**ви И УБИЙЦИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: