Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Отчаян баща от Варна моли за помощ
Автор: Пламена Николова 13:54 / 15.08.2016Коментари (0)4037
©
Писмо, в което моли за помощ, изпрати до редакцията на Varna24.bg мъж от Варна. Ето какво споделя Стоян, който е баща на две деца:

"Здравейте , казвам се Стоян Красимиров на 39 години - един отчаян баща. Пиша ви това, макар да не се надявам някой да ми обърне внимание, но съм отчаян.

Преди 2 години поради лошо стечение на обстоятелствата се наложи със семейството ми да се преместим на селото на съпругата ми. Уж всичко вървещи добре, докато тя преди един месец реши, че иска друг живот и ни изгони заедно с двете ни деца. Боси, голи, без пукната пара и документи се върнахме във Варна.

Дъщеря ми Милена е с тежко умствено изоставане. В момента няма ТЕЛК, не получава нищо, защото нямам възможност да и изкарам личната карта поради липса на пари.Тя не може да се самообслужва, не мога да и осигуря елементарни неща като памперси и храна в момента.

Синът ми е на 18 години, работи ден два от един месец, но и за него е трудно за работа без лична карта. На улицата сме без нищо, без дрехи без документи. Спим от време на време при познати но и това не е вечно. 

Аз съм диабетик с болно сърце, но от един месец нямам инсулин и лекарства. Не искам да страдат поне децата ми, които аз не можах да изоставя както направи майка им. Трябва ни отчайваща помощ за работа за сина ми и за мен, ако може някоя подходяща. Не зная обаче как ще стане без документи...

Моля ви помогнете, нямаме телефон, хигиената ни е отчайваща, храним се, когато някой ни съжали. Мога да ви оставя телефон на една позната, ако искате да се свържете с мен и ни окажете някаква помощ -0876998717. Един отчаян баща ви моли! 

С уважение Стоян."

Репортер на Varna24.bg се свърза с жената, която е предоставила телефонът си и помага на злощастното семейство. Тя сподели, че майката е подпалила цялото имущество на мъжа и децата, затова те са без лични документи и буквално бедстват. Дамата е също пенсионерка и не може да окаже кой знае каква помощ, затова призовава всички, които имат възможност да се свържат чрез нея със Стоян, който освен диабетик е и с два стенда на сърцето, за да му помогнат кой с каквото може.  



Още по темата: общо новини по темата: 4
31.05.2017 »
26.09.2016 »
22.08.2016 »
17.08.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Лято 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: