Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Гонзо: Вятърът ни пречеше, а и Локо имаха ден повече за почивка
Автор: Екип Varna24.bg 11:02 / 30.11.2016Коментари (1)1094
©
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе доволен от представянето на своя отбор, въпреки равенството срещу Локо (ГО). Той все пак изрази съжаление, че тимът му губи лесни точки срещу по-слаби съперници.

"Метерeологичните условия не отговаряха да се играе футбол. Локо ни пресираше, опитахме се да изнасяме топката, те ни вкараха на една контра. Вторите 45 минути направихме всичко възможно да спечелим", заяви той.

"За мнoго хора това няма да е някакъв фактор, но Локо имаше един ден повече за почивка. Това не е оправдание, но предвид това, че и вятърът пречеше, след като противникът ни вкара, нямахме друг шанс освен да излезем напред. Имахме ситуации, смятам, че не свириха и дузпа в наша полза. Това са точки, които би трябвало да вземаме, а ние се мъчим да ги взимаме срещу по-добрите отбори", коментира още спецът.

"Терените стават тежки. Трябва да се нагаждаме на това време, което ни предстои. Ние не можехме да изнасяме топката през първото полувреме и да преодолеем тази преса. Ние губехме и много топки, които бяха непредизвикани грешки. През второто полувреме халфовете започнаха да играят по-бързо, затова създадохме и ситуации", добави Гонзо.

"Във футбола е така. Загубихме точки от Славия, отидохме и победихме Берое и Ботев (Пловдив). Няма лесни мачове... Верея взема точки на ЦСКА, Левски не може да победи Локо (Пловдив), изненади винаги ще има. За мен е важно отборът да стои добре като отбор. Когато това не се случва, не съм доволен. Ние го правим в движение, убеден съм, че след паузата, отборът ще изглежда много по-добре. Не съм бил недоволен в нито един от 16-те мача на моя отбор", допълни Георги Иванов.


Още по темата: общо новини по темата: 3
02.12.2016
29.11.2016
28.11.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма нужда от оправдания, в футбола за да спечелиш трябва да вкараш поне гол в повече. Моряците са във форма и имат всичко необходимо за да побеждават а ние феновете си искаме победите. Напред Моряци!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: