Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
Морето не издържа, 10 минути не стигнаха за точка на Лаута
Автор: Екип Varna24.bg 19:29 / 02.12.2016Коментари (32)2128
Локомотив победи Черно море с 1:0 в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Varna24.bg. Единственото попадение падна в 80-ата минута и бе дело на Дани Кики.

Така черно-белите постигнаха 4-а поредна победа в шампионата и удължиха серията си на 8 поредни двубоя във всички турнири без поражения.

Пловдивчани изместиха Черно море от четвъртото място в класирането и вече са с 29 точки. "Моряците" останаха 5-и с 28 точки.

Първото положение в двубоя се откри пред моряците още в 1-ата минута. Капитанът на гостите Георги Илиев центрира от фаул в наказателното поле на пловдивчани, където с топката се размина централният нападател Бакари.

В 11-ата минута на срещата пловдивчани организираха добра атака, при която Камбуров изведе добре Димо Бакалов, който след единоборство с противников защитник падна в наказателното поле. Главният съдия Никола Попов не се поколеба и отсъди нарушение в полза на гостите, а на Димо Бакалов беше показан картон за симулация.

6 минути по-късно Черно море пропусна най-чистата ситуация за отбелязване на гол в мача до момента. Бакари изведе отлично Иван Коконов очи в очи с вратаря на черно-бели Ел Харуби. Мароканският национал обаче показа класа и блокира удара на Коконов.

Последваха минути, в които по-добрият отбор бе този на Черно море. В 22-ата минута добра атака на гостите от Варна завърши със силен удар над врата на бившия играч на Локо Михаил Венков.

През второто полувреме чистите положения бяха рядкост. В 64-ата минута домакините отправиха точен удар от фаул на Мартин Камбуров, но вратаря Коварж улови без затруднение.

Малко след това влезлият на смяна Умарбаев направи хубав рейд през центъра, след което изведе Мартин Камбуров сам срещу вратаря на Черно море. Коварж обаче запази хладнокръвие и спаси.

В 80-ата минута резултатът най-после бе открит. Това стана след брилянтна атака на Локо, при която Парвиз Умарбаев изведе Дани Кики зад гърба на варненската защита. Халфът шутира мигновено с левия крак и прати топката в горния десен ъгъл на Коварж за 1:0.

В 86-ата минута Черно море пропусна златен шанс да изравни. Първо след удар на Александър Цветков Кирил Котев изчисти топката от голлинията. Последва нов шут на Георги Илиев от границата на наказателното поле, при който топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

Локо: Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов (22- Дани Кики), Кирил Котев, Павел Виданов, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Мигел Луке (66- Парвиз Умарбаев), Веселин Марчев, Димо Бакалов (87- Стефан Йефтоски), Димитър Велковски, Мартин Камбуров.

Черно море: Пржемисъл Коварж, Ондрей Сукуп, Стефан Станчев, Пламен Николов, Михаил Венков, Даниел Георгиев (85- Валентин Йосков), Георги Илиев, Уго Секо (87- Траян Траянов), Иван Коконов, Александър Цветков, Бакари (46- Марек Кузма).




Още по темата: общо новини по темата: 4
02.12.2016
02.12.2016
01.12.2016
01.12.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Моряците не заслужаваха тази загуба но топка, върти се! Очаквам в следващите срещи да покажат дух и да се завърнат в тройката където им е мястото.
+6
 
 
Ей, Даньооооо.... машинооооо! Моя приятел Дани Кики, специалист в насилването на папагали се доказа и днес.
+9
 
 
много важна и ценна победа която на 90% гарантира на отбора място в първата шестица,а за повече каквото сабя покаже,мисля че с 3-4 нови попълнения през зимата Едо ще вдигне нивото на отбора
+4
 
 
Така искам винаги да е тройката, но в обратен ред! Трите "Л"-та са най-добрите отор БГ. Хибрида на джуджето да го духа!
+8
 
 
СУПЕР!!! Честито на всички! Този садия беше пълен идиот! Камбура не се лакомеше и беше истински лидер! Трябва да спрат постоянните подавания и центрирания към него - това ще му помогне и на него да вкарва повече даже.
+7
 
 
Трудна,но сладка победа.Морето не са лесен отбор за побеждаване.Има какво още да се желае,но победителите не ги съдят.Едо успя да извлече максимума от футболистите с които разполага.Хайде, вадя грапичката.Наздраве на всички!
+5
 
 
АЙДЕ ЛОКООООО !!! ЖЪЛТИ МАНАФИ , ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ !!!!
+15
 
 
8 мача без загуба,победи над ЦСКА и Левски като гост,над Ботев без особен проблем,трето място на 5 точки до втория Левски,аз получих моя коледен подарък.Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: