Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Енерго-Про Варна стана Работодател на годината
Автор: Екип Varna24.bg 12:08 / 16.12.2016Коментари (0)1521
©
Електроенергийната компания Енерго-Про Варна беше удостоена с награда "Работодател на годината". Отличието връчи министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова на главния изпълнителен директор на Енерго-Про Варна, Момчил Андреев, по време на официална церемония на 15 декември в София. Компанията получи приза за работодател със значим принос на регионалния трудов пазар.

 

Енерго-Про Варна е на българския пазар от 2012 година. Политиката на компанията е да дава шанс на младите хора да стартират своето кариерно развитие като работят в среда на утвърдени експерти в енергетиката. Тук те намират възможност за професионална изява и много добри условия на труд. При постъпването си в компанията на постоянна позиция, освен възнаграждението, получават и допълнителен социален пакет, който включва добавки за празници и годишен отпуск, допълнително здравно осигуряване и др.

 

От началото на тази година 47 младежи започнаха стаж по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014 - 2020", процедура "Младежка заетост". 18 от тях приключиха 6-месечния си стаж по програмата, като 16 вече са назначени на постоянни позиции в различни звена на Енерго-Про Варна или на дъщерните дружества Енерго-Про Мрежи и Енерго-Про Продажби. Другите 29 младежи продължават стажа си и голяма част от тях ще намерят своето място на постоянна позиция.

 

"Нашата цел е да обучим младите хора и да им дадем реален шанс да се утвърдят като бъдещи експерти в енергийния сектор. Работим в сътрудничество с професионалните гимназии и техническите университети в страната за намирането на специализирани кадри, които да се реализират в Енерго-Про", коментира Момчил Андреев.

 

Енерго-Про Варна ЕАД е водеща българска енергийна компания. Чрез своето дъщерно дружество ЕНЕРГО-ПРО Мрежи АД компанията поддържа и управлява над 42 000 км електроразпределителна мрежа на територия от 30 000 кв. метра, обхващаща областите Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Силистра, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Енерго-Про Продажби АД е единственото лицензирано дружество, което снабдява надеждно с електрическа енергия около 1,1 млн. клиенти на регулирания пазар в Североизточна България. Енерго-Про Енергийни услуги ЕООД е един от най-големите търговци на електроенергия на свободния пазар у нас.

В компаниите от групата Енерго-Про Варна ЕАД работят над 2300 служители.

Енерго-Про Варна ЕАД е дъщерно дружество на чешката Енерго-Про a.s., една от най-динамично развиващите се енергийни групи в Европейския съюз с инвестиции в няколко европейски държави и държави от Черноморския регион. В международен план Енерго-Про a.s. е активна в секторите на разпределение на електрическа енергия, производство на електричество от водна енергия, търговията с електроенергия и производството на машини и апаратура за водноенергийния сектор.

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Първа лига сезон 2023/24
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: