Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предложение за брак на сцената на Софийската опера
Автор: Екип Varna24.bg 14:12 / 23.12.2016Коментари (0)976
© 24 часа
Виктория каза "да" на своя любим Атанас на сцената под аплаузите на балета. Любимото на приятелката му Виктория Славева произведение на Чайковски "Лешникотрошачката" избра Атанас Йонев, за да поиска ръката й. Часове преди спектакъла младият мъж се престрашил и се обадил в Софийската опера с необичайната си молба. На нея веднага откликват Христина Станева, заместник-директор по административните въпроси и Сара-Нора Кръстева, художествен ръководител на театъра. 

Въпреки краткото време двете успяха да организират истински предколеден сюрприз за Виктория, поканена на сцената с приятеля си уж за да се срещнат с балетните артисти след края на представлението. Точно когато двамата застанаха пред балетната трупа и Наско връчи букет цветя на дебютиралата в ролята на Мари Кристина Чочанова - Иванова, той се обърна към приятелката си, за да поиска ръката й. "Ти си луд!", отвърна смаяната Виктория, но когато приятелят й, на колене, извади красив годежен пръстен, тя тихо каза "Да". Балетната трупа започна да ръкопляска. В този миг завесата към зрителната зала се отвори и зазвуча "Сватбеният марш" на Менделсон, а любопитни зрители се върнаха и се присъединиха към аплаузите. 

Виктория и Атанас се познават от 15 години покрай най-добрата приятелка на момичето, чийто братовчед е той. Искрата между двамата пламва обаче преди 8 месеца, когато случайно се срещат отново. Тъй като Наско работи в строителния бизнес във Великобритания, любовта им известно време е само телефонна. Нещата между двамата постепенно се задълбочават. Виктория, която е мениджър в бутилираща компания за безалкохолни напитки, узнава за сериозните намерения на приятеля си когато му гостува и двамата са заедно в Бристол. 

"Очаквах да поиска ръката ми по Коледа, когато се случват чудеса, но ето че той ме изненада с предложението си именно тук, на сцената, след спектакъла, на който аз го бях поканила", сподели щастливата Виктория. 

Директорът на Софийската опера и балет Пламен Карталов поздрави лично двамата и ги покани след година, като съпруг и съпруга да гостуват на спектакъл по избор в театъра. За красивия миг, освен незабравимата емоция, на двамата ще напомнят и чашите с логото на Операта, които получиха от Христина Станева. 

Балерината Кристина Чочанова - Иванова, звезда на снощното представление, по сходен начин получи покана да се омъжи за своя приятел, музикант от оркестъра, след спектакъл преди малко повече от година.


Източник: в. 24 часа








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Парламентарни избори 2024
Катастрофи във Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: