Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Почерненият баща на Стефка за убиеца й: Ще го чакам! Заклевам се!
Автор: Екип Varna24.bg 11:36 / 05.01.2017Коментари (6)1294
©
"Не се притеснявайте от леката присъда, аз съм затова, за да го чакам, а после времето ще покаже..." Така се закани бащата на убитата Стефка Маджарова по повод 19-годишната присъда, която получи килърът на дъщеря му Владимир Костадинов, пише "България днес". В последния работен ден преди празниците Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата на Окръжния изцяло. Така бяха отхвърлени както претенциите на Костадинов, че вината му е недоказана, така и настояването на родителите на убитото момиче той да лежи до края на живота си.

Почерненият родител е категоричен, че справедливото наказание за убиеца на Стефка е смисълът на живота му и има други начини да получи възмездие освен годините в пандиза, които съдът отреди на Владимир.

Тялото на девойката бе открито в река Въча край пловдивското село Кадиево през юни 2013 година. Убиецът й получи наказание от 19 години затвор от Пловдивския апелативен съд. Магистратите мотивираха решението си, с това, че убийството на абитуриентката не представлявало изключително тежко престъпление. Владимир можел да се превъзпита в пандиза. Но съдебната сага съвсем не е приключила, тъй като предстои своята дума по казуса да кажат и магистратите от ВКС.

Приятели и роднини на младото момиче, което бе зверски пребито и удавено, избухнаха във Фейсбук срещу нищожната присъда за жестокия убиец.

"Не разбирам как може за такова убийство само 19 години. Минимум 40 трябваше", категорична е Кристина Маринова.

"Доживотна присъда трябваше да му дадат, но нали в България няма закони", опонира Гита Господинова- Ненова.

Офелия Просеникова пише: "Доживяхме я тая присъда. Малко са му!".

Почерненият баща на Стефка Маджарова от повече от три години се бори за справедливо наказание за убиеца на красивата си дъщеря.

"Ще му е*а майката на това ко*еле! Заклевам се!", категоричен е преди време Николай Маджаров. Той присъстваше заедно със съпругата си неизменно на всяко заседание на съда. Родителите на абитуриентката обаче не издържаха на напрежението и мъката и решиха да напуснат България. Цялото семейство емигрира в Англия, за да търси по-добър живот за другото си дете. Те оставиха завинаги къщата си в пловдивското село Йоаким Груево.

"Родителите не можаха да живеят там, където бе погубена дъщеря им. Смъртта й сложи край на бизнеса им на земеделски производители. Не успяха да съберат реколтата и фалираха. Целият им живот е съсипан", обяснява адвокатът на семейството Станимир Вълчев.

Сега почерненият баща е готов на всичко, за да получи справедливост по един или друг начин.

"Затова сме на този хал, всеки втори решава вече всичко с убийство. Смърт за ко*елето мръсно. Никаква жал за тоя нещастник", съгласен е приятелят на Стефка - Николай Павлов.

Стефка Маджарова е убита на 12 юни от полудял от ревност бивш приятел. За жестокото престъпление е задържан 22-годишният Владимир Костадинов. Трупът на младото 18-годишно момиче бе открит ден по-късно от рибар, който хвърлил въдицата си в река Въча край пловдивското село Кадиево.

Разследващите са категорични, че красивата абитуриентка е била пребита, а после удавена в канала. За тях безспорно убиецът е 22-годишният младеж. Вечерта на 12 юни бившите гаджета имали уговорка, но Стефка я отменила и отишла на кафе със своя приятел Пенко. През цялото време обезумелият от ревност Владимир ги следял с колата на баща й, но със загасени фарове. 

Издебнал Стефка, когато Пенко я оставил на 10 метра от дома й в пловдивското село Йоаким Груево. С уговорки я подмамил да се качи в автомобила и потеглил. Скарали се. Владимир ударил няколко пъти момичето. Стефка се зашеметила и изпаднала в безсъзнание. Младежът помислил, че е мъртва, и я оставил легнала с лице към водата. Тъй като младото момиче било зашеметено, а течението било много бързо, Стефка не е имала никакъв шанс, обясняват разследващи.

Жестокото убийство на 26-годишната Милена Динова върна хората от Куртово Конаре и района към трагедията с абитуриентката Стефка Маджарова.

"Още не сме забравили кошмара от убийството на Стефка и сега нова трагедия. Всички в селото се радваха, че Милена и Илиян ще се женят, че не бягат към града, а остават тук, че правят дом в Куртово Конаре", коментират местни жители.

Красивата Милена бе открита мъртва на улицата пред дома си с прободено с нож сърце малко след Коледа. За 24 часа криминалистите стигнаха и до убиеца - годеника на момичето. Според разследващите Илиян Рангелов посегнал на своята любима от дива ревност.




Още по темата: общо новини по темата: 1
07.07.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Съдебната система се гаври с народа. Може би и народа е време да се изгаври със съдиите. Не представлявало тежко престъпление... Че какво по-тежко от убийството бе изроди?
0
 
 
Трепане и саморазправа, няма друго решение !
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 05.01.2017 г.
+4
 
 
Око за око,зъб за зъб, ЖИВОТ ЗА ЖИВОТА!
+3
 
 
Като няма правосъдие,така би постъпил всеки баща...Законите на джунглата,в това превърнаха България
+5
 
 
Познавам семейството,убеден съм,че ще го чака!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: