Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
–адев не дава знак, че се е пуснал от полата на  орнели€ Ќинова
»зточник: Varna24.bg 12:17 / 05.01.2017 ќтпечатай »зпрати
©
Ќовоизбрани€т президент –умен –адев не дава никакъв знак, че се е пуснал от полата на  орнели€ Ќинова. “ова е притеснително - да гледаш как въздушен ас се превръща в червено чучело.

ƒори генерал –ешетников не се е над€вал на толкова добро попадение за петата колона у нас когато е писал психопрофила на кандидат-президента на левицата. “ова е последни€т официален удар на руски€ разузнавач - нали от новата година е в пенси€, и сега невъзмутимо си пие водката под овациите на колегите си у нас и в –уси€.

«а благодапност  орнели€ го нарече глупак, с който н€ма нужда да се спори. ј той просто беше изобличил червената лел€ в поредната й лъжа. ћного й се събра на  орнели€ - всеки ден тр€бва да доказва, че не винаги лъже.

ƒа оставим –ешетников, той след време ще ни каже повече за Ќинова, след като т€ му скъса пагоните, неизбежно е. ¬ъпросът е дали –адев не е глупак, заслепен от червената роза на  орнели€. «асега пилотът и Ѕ—ѕ действат в удивителен синхрон. —лед като напълни щаба си с червени кадри, –адев обърна внимание и на обществените поръчки на правителството, с€каш това е от първите задачи на президента. ¬место да му свие сармите, Ѕойко Ѕорисов изпрати Ћил€на ѕавлова да дава об€снени€ на –адев за тол системата. “ова е нечувано. »ли Ѕорисов се над€ва да работи с –адев в трети€ си премиерски мандат, или се чуват редовно с –ешетников. ƒруго об€снение н€ма.

“епърва предстои да разберем дали си имаме работа с политически глупак. јко –адев беше подкрепил и пи€нската деклараци€ на Ѕ—ѕ за виелиците на 31 декември, съмнени€та отпадаха.  ак ли се е въздържал да не подаде ръка на бедстващи€ народ под игото на –осен ѕлевнелиев, провъзггласен от червените за бог на природните стихии. ѕолитически€т ни живот не познава по-скопена деклараци€. »нтелектуалната мощ на левицата се изл€ с огромна сила, оставила безмълвен дори –адев - за негов късмет.

ƒали –адев е в състо€ние да удари така по масата, че очилата на Ќинова да се счуп€т в тавана , а »ли€на …отова да изпищи от съседната ста€. ¬ажно е да го направи, както е важно и с какво точно ще удари по масата. јко н€ма дупе да го направи, тези двете каки ще го върт€т на бавен огън, докато от парадната му генералска униформа и конци не останат. ј и Ѕорисов н€ма да е наблизо да му праща министри за об€снени€.

“ова ли е изборът ни - червено чучело в самолета. »  орнели€ Ќинова за премиер. Ќ€ма все още данни –адев да е придружавал Ќинова при онази паметна снимка пред бюста на “одор ∆ивков. Ќо пак ще е септември и нищо не се знае.
ќще по темата: общо новини по темата: 431
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+2
 
 
“о€ ще смуче от гърдата й, вие искате полата да й пусне :/
-2
 
 
ќстават още 17 дена и 2 седмици до изтичането на мандата на г-н –осен ѕлевнелиев и тогава вече –умен –адев ще влезе в длъжност и официално ще бъде об€вен за държавен глава-президент. “ака,че мол€ ви се недейте да говорите глупости и внимавайте какво говорете. ћерете си приказките и н€ма да обиждате без причина,защото много ви зна€т устите-наивници и философи. –умен –адев е много по умен и с дипломатическо мислене-нито е глупак,комунист или дето викате там мухльо. ¬ажното е,че ще бъде един достоен и добър президент и ще се грижи за Ѕългари€ и гражданите и освен това знае много повече и владее три чужди езика.»ма богата биографи€,защото за разлика от другите политици като ÷ецка ÷ачева и Ѕойко Ѕорисов той е постигнал много неща в живота.ј ÷ецка ÷ачева е само един юрист и не владее нито един чужд език и слава богу,че не стана президент иначе кой знае какво щеше да направи с Ѕългари€.ј какъв главнокомандващ щеше да бъде на парада на арми€та на 6 май хич не € виждам. ѕолитиката не е само да се бориш за президентски постове и за власт.ѕолитиката е да можеш да управл€ваш държавата,да се грижиш за народа,да помагаш на хората и да промениш картината на обществото и държавата към по-добро. ѕолитика се прави с морал и достойнство,затова човек тр€бва да има успех и достойнство и негови€т успех е успех за нас и неговото достойнство е нашето достойнство.ƒържавни€т глава тр€бва да спазва законите и конституци€та на страната и да се грижи за сво€та родина.Ќие тр€бва да сме благодарни,че това което искахме се сбъдна от толкова години насам.Ќие гласувахме с достойнство,чест,морал и справедливост не само за парти€ но и за Ќационални€ –еферендум за доброто на Ѕългари€, бъдещето на страната и български€т народ.Ќе нашите политици са хората,които ще ни определ€т съдбата какво ще става и какво н€ма да става. Ќие сме хората,ние сме български€т народ,защото само ние можем да определим доброто на нашата страна,ние можем да променим политическата система в Ѕългари€ и да изгоним политическата мафи€,за да върви родината ни към по-добро бъдеще за нашите семейства.“ова е наши€т дълг към народа да дадем сво€ глас.Ќие гласувахме за –еферендума, за справедливостта и доброто на Ѕългари€. “ова са 3 млн.и половина български граждани гласували за Ќационалани€ –еферендум от които 2 млн. от т€х не са гласували или са поставили празна бюлетина с знак не подкреп€м никого.Ќие дадохме гласа си и избрахме доброто за Ѕългари€ и никога н€ма да съжал€ваме пов€рвайте в доброто.ўе видим какво ще покаже времето и съдбата ако има бог и тогава ще видите и ще разберете,че сме постъпили правилно, взели сме най-правилното решение и никога н€ма да съжал€ваме.¬сичко ще се нареди с времето,защото за вс€ко нещо се иска време.ћухльо ще викате на ÷ецка ÷ачева на Ѕойко Ѕорисов и т.н. нека сега да страдат герб да ги боли отдавна тр€бваше да стане това заслужиха си го господ ги наказа!¬сичко зависи от нас! Ѕлагодар€ за вниманието! «а мен беше чест благодар€!
+4
 
 
ѕо добре полата на Ќинова,отколкото шланга на Ѕоко.
Aнонимен
на 05.01.2017 г.
+4
 
 
јаа, не...Ќе се държи за полата на Ќинова, а през ден обича ту нейната пола, ту полата на …отова...
+7
 
 
ћного €сно, че ще стои плътно до не€. Ќ€ма опита на политик, за да е сам, а и т€ му помогна да се издигне. »ли тр€бваше подличко като ѕърванов да забива нож в гърба?
0
 
 
Ќе в€рвам да бъде командван от Ќинова ƒа се поддаде на не€
+5
 
 
—траницата пак разоцарова читателите си с баси и поми€рското заглавие!!! явно са по полата на Ѕоко. “ака ги вийдам нещата р—Я¬ШвА∞
+7
 
 
ўе видим дали ще имаме пак чехльо за президент.
+3
 
 
јми то от такъв мухльо кво да се очаква :D
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« януари 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2018/2019
”бийство в "ЅанишораУ
√ригор ƒимитров на турнири през 2019 г.
«има 2018/2019 г.
Ќагло паркиране по улиците на ¬арна
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: