Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Любов от пръв поглед прати най-богатата българка под венчило
Автор: Екип Varna24.bg 09:19 / 29.01.2017Коментари (6)1574
©
Българин, а не чужденец успя да впечатли с характер, дух и интелект Лора Виденлиева по невероятен начин, за да изненада тя приятели и бизнес партньори от цял свят с покана за сватба. Изненада дори жълтите таблоиди, които от седмици гадаеха в коя държава е роден младоженецът и коя екзотична точка на света ще избере за своята сватба най-богатата българка.

Лора и художникът керамик Георги Юруков се врекоха обаче пред Бог на пъпа на София в една от най-красивите български църкви - "Св. Георги", пред близо 200 приятели от няколко държави. Булката бе със суперелегантен тоалет в черно и рокля на актуалните карета и цветя в бордо, с малка кокетна шапка. Дискретен букет в червено допълваше перфектния ансамбъл.

За първи път вероятно в храма "Св. Георги" звуча съвременна италианска музика. Една от любимите песни на булката посрещна двойката на влизане в църквата. Четирима попове водиха церемонията. Един от най-активните фотографи бе синът на булката Руши Виденлиев. Звездата бе на сватбата с цялото си семейство - малкото момиченце, което се роди преди месеци, и красивата си съпруга Таня.

В храма свидетели на тайнството бяха приятели на двойката, сред които актьорите Катето Евро, Тончо Токмакчиев, Валя, съпругата на Орлин Горанов, на чийто рожден ден Лора съобщава първо новината за сватбата. Двамата се влюбват от пръв поглед в края на миналата есен. Тогава Виденлиева, която дели живота си между Южна Африка и Италия, пътува много по бизнес дела в цял свят, тъй като развива изключително успешен телекомуникационен бизнес.

Продава къщата си в София и изглежда, сякаш иска да сложи черта на живота си в България. Точно 15 г. след смъртта на съпруга ѝ - първия собственик на "Мобилтел" Владимир Грашнов, Лора е в София. Приятелки я канят на женска вечер в един от столичните клубове, където среща Георги. 

Художникът не знае коя е дамата, с която цяла вечер говорят и се шегуват. На следващия ден, когато приятелите му я назовават по име, той е бил силно изненадан. Какво точно ги привлича един към друг, само двамата знаят, но два дни след първата среща влюбването е фатално и истинско.

Седмици след това говорят по телефона, пишат си и разменят... поезия от разстояние. Вероятно у Георги Лора намира големия приятел, загубила със смъртта на Владимир Грашнов. Виденлиева има две пораснали прекрасни деца - певецът Руши Виденлиев и чаровната Емануела. 

През 2003 г., когато навърши 50 г., бизнес дамата, която е съдружник в над 100 фирми в цял свят, се изповядва пред списание Eva и казва, че иска приятелите си, които са артисти по професия и душа, защото с тях можеш да споделиш всичко.

14 години по-късно със сватбата си с художника Георги Юруков Лора описа на дело представата си за съдбата. Тя е едно цяло - като сила, нещо от мъжа, нещо от жената, от въздуха, от слънцето, от живота... Едно общо. Лора потвърди и обещанието си отпреди години - да предизвика съдбата, за което трябва смелост, и да си върне вкуса към живота. Защото е имала много неща, но са ѝ липсвали малко лудост, малко несериозност, които винаги е потискала у себе си, изповядва се пред Eva най-богатата българка.


Източник: в. "24 часа"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.01.2017 г.
0
 
 
Елит, Боже, елит! И аз ще изцедя някоя сълза от умиление, ама после. И мен ме разби тая съвременна италианска музика в църквата... Сигурно ще да е голям хит.
на 30.01.2017 г.
+2
 
 
Ужас....вече два часа чета и рева .....рева и чета ...от умиление....голяма трагикомедия....големо нещо!
+2
 
 
Аууу да се разплачеш.Леля ви Лора с на мъжа и червените пари от Лукчо наследила и бизнеса и куфарчетата и заживяла в Южна Африка.Пък взела,че си взела грънчарче и се оженила в България в храм на модерна италианска музика.Отеца как да възрази....нали е по добре отколкото ако е на някой поп-фолк балада!
+2
 
 
Аууу да настръхнеш.Списание Ева писало за червена Крава.Хубаво че умрял милиардера,че жена му да развива бизнеса му.Понеже в Ю.Африка е най сигурно за червени милиардери с раздадени от Лукчо пари в куфарчета и инструкции за бизнеси.И понеже суетните и лакоми попове обичат парите,допуснали в храма съвременна италианска музика.Понеже "тя" е от шарената крава утре може да искат и някой съвременна поп-фолк балада в храма.Когато тези парвенюта пукнат а дечицата им свикнали на безгрижен и охолен живот си останат в чужбина да си живуркат,тогава може и в България да има пространство за къдърните и можещите,които държат на родината си.Остават още към 15 г.Ще ги изтърпим!!!
+10
 
 
" За първи път вероятно в храма "Св. Георги" звуча съвременна италианска музика. Една от любимите песни на булката посрещна двойката на влизане в църквата." Няма какво повече да кажем ! Тръгнала от нищото - станала богата за още 2 живота напред ... Героите на прехода все още сътворяват сензации за обикновения българин ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: