Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Лиляна Павлова: ГЕРБ предлага реална подкрепа за икономиката във Варна при стабилно управление
Автор: Екип Varna24.bg 13:22 / 22.03.2017Коментари (0)1753
©
Предлагаме реална подкрепа за икономиката на България при стабилно управление на държавата. Това заяви на среща с представители на ръководството и служители на най-голямата строителна компания в България "Главболгарстрой" водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова

Тя апелира на 26-и да направим разумен избор, за да не влиза държавата в спирала от избори и да не се допуска срив в икономиката.

По време на срещата хората отправиха въпроси, свързани с програмата за саниране. Павлова изрази категорична увереност, че програмата ще продължи. 

"Не трябва да допускаме България да бъдем последните в Европа със стари, неугледни блокове. Животът на тези сгради трябва да бъде удължен. В началото опонентите ни отправяха много критики, но с времето хората се убедиха, че програмата е аполитична. Първите санирани блокове са по-топли, по-уютни и сметките за отопление на домакинствата в тях намаляха", мотивира се Лиляна Павлова.

Тя бе категорична, че изграждането на автомагистрала "Хемус" е стратегически приоритет за ГЕРБ и в управленската програма на партията е разписано ускореното й завършване в рамките на следващ мандат. 

"Много е важно да направим и пътната връзка към Игнатиево, както и да продължим ремонта на Аспаруховия мост", заяви Павлова. Тя допълни, че с изграждането на икономическата зона за иновации и развитие, за която вече бе подписан меморандум между общините Варна, Аксаково, Белослав и Девня, ще се създадат предпоставки за привличане на нови инвеститори и разширяване на производствените мощности в региона.

Лиляна Павлов коментира пред присъстващите, че образованието, здравеопазването и социалната политика са ключови приоритети за ГЕРБ. Тя увери, че се предвиждат реформа в спешната помощ и прекратяване източването на клиничните пътеки. Преодоляването на неграмотността сред младите хора, подкрепата за учителите и подобряването на условията за спорт в училище също са сред акцентите в програмата на ГЕРБ.

На въпрос дали ще бъде намалена административната тежест за бизнеса Павлова потвърди ангажимента на ГЕРБ по служебен ред да се изискват необходимите документи, за да няма непрестанно тичане от гише на гише.

Работниците попитаха водача на варненската листа на ГЕРБ и дали се очаква поскъпване на винетните стикери. Павлова разясни, че не се предвижда повишаване на цените им, а промени в системата с цел постигане на по-голяма справедливост.



Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: