Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Шоуто на MTV във Варна с най-голямата сцена, изграждана досега в България
Автор: Екип Varna24.bg 11:10 / 04.04.2017Коментари (1)4650
©
Над 10 звезди от световен ранг ще участват в най-голямото музикално събитие в България за тази година, което ще се проведе това лято във Варна. Концертът "MTV Presents Varna beach" ще нажежи още повече градусите на 15 юли на южния плаж във Варна.

Концертът ще бъде заснет и излъчван в над 160 държави по цял свят, а 30-секунден рекламен клип, показван в страните от Европа ще загрява два месеца преди това интереса към най-голямото музикално събитие в България.

Повече за концерта и изпълнителите, които ще гостуват разказва Робърт Куърк - изпълнителен директор на компанията Action Media, която урежда домакинството на Варна на телевизионния гигант MTV и осъществяването на проекта "Varna Beach - 2017″ .

- Ние сме изключително радостни и развълнувани от факта, че ще представим най-големия музикален проект, правен някога в България, който ще се случи през лятото във Варна.

- Защо избрахте точно Варна?

- Много е лесно да направиш подобен концерт в някоя от големите европейски столици, но идвайки във Варна си дадохме сметка, че градът не е имал възможност до този момент да работи с такава международна организация, каквато е МТВ. Вдъхновихме се да направим нещо много голямо за града с международно рекламиране. Варна има няколко от основните изисквания за подобно събитие - изключително гостоприемни хора, чудесна локация - бреговата ивица на Черно море, международно летище, страхотна инфраструктура, заведения за забавление и нощни клубове.

- Абсолютно!... А и Варна е студентски град, освен туристически...

- Ние вече работим със студентите на Варна и смятаме, че това събитие ще бъде изключителен подарък за тях като преживяване. Подготвяме няколко много интересни събития и забавни състезания, които ще стартират в рамките на следващите месеци. Студентите са много важни за нас, тъй като целият проект е ориентиран към младите хора и домакинството на Варна като Европейска младежка столица. Планираме да направим едно голямо, много вълнуващо подгряващо парти, специално за младежта на Варна и България.

- С какво ще спечелите и привлечете вниманието на варненската публика на концерта?

- Това ще бъда най-голямата построена сцена в България до този момент. Ще е нещо, което не е виждано досега. Имаме изключително силен списък с чуждестранни изпълнители, които досега не са идвали в България. Това ще е най-голямото плажно парти, правено някого на открито. Сцената ще бъда широко около 70 метра. МТВ винаги произвеждат най-доброто технологично музикално събитие. Може да го видите с очите си като дойдете на 15 юли във Варна. Очаква ви целодневно парти, което ще започне в 12.00 часа на обяд на 15 юли и ще завърши на следващата сутрин.

- Въпросът, който най-много интересува хората е кои са изпълнителите?

- Много сме щастливи, че обявихме вече пет от изпълните. Един от тях е Стив Аоки - един от най-добртие DJ в света, който има участия в най-големите фестивали. Това ще бъде и най-голямото участие на Горгон Сити (Gorgon City) в България. Феновете със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена. Тайни Темпа е другата звезда, която ще пее на варненската сцена. Двамата Dj-и, които ще участват в програмата, ще взривят сцената. Освен Поли Генова, ще има още няколко български изпълнители, които ще обявим в последствие. Ще бъде просто невероятно! Аз ви го гарантирам!

Източник: БНР




Още по темата: общо новини по темата: 48
13.08.2018 »
09.08.2018 »
09.08.2018 »
07.08.2018 »
06.08.2018 »
25.06.2018 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.04.2017 г.
0
 
 
ще бъде лудница полицията няма да може да свари да прибира наркоманите А спешното ще бъде пълно още 4 часа след началото .Явно няма да се спи на този ден за съжаление тук ли намериха да го правят
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: