Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Български звезди подкрепят MTV Presents Varna Beach
Автор: Екип Varna24.bg 11:52 / 11.04.2017Коментари (0)1860
©
Вълнението около провеждането на MTV Presents Varna Beach нараства бързо, след като много популярни личности в България се обединиха и изразиха подкрепата за този вълнуващ и важен за страната проект. 

На 15 юли 2017 г. MTV идва в България, за да осъществи невероятно музикално събитие от световна класа, което ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители. Събитието на живо ще бъде записано и излъчено по целия свят, популяризирайки Варна и България сред многобройната международна публика. 

В навечерието на представянето на най-новия български екшън филм "Бензин", който беше сниман във Варна, актьорът и режисьорът Асен Блатечки коментира: "България вече е утвърдена дестинация за заснемане на филмови продукции. С MTV Presents Varna Beach страната ни и Варна влизат и в световния календар на музикални събития! Горд съм, че България и Варна - Европейската младежка столица за 2017 г. са избрани за осъществяването на този проект и със сигурност ще бъда там на 15 юли!" 
 
Един от главните актьори във филма "Бензин", партньор на Асен Блатечки, е Калин Врачански. Калин за първи път коментира важността на организираното от MTV събитие в България: "Всички само сме гледали събития от мащаба на MTV Presents Varna Beach в чужбина. Сега имаме възможност да видим как се случват те и в България. 70 метрова сцена, топ изпълнители, много слънце и варненския плаж - очаквам ги с нетърпение! "Бензин" и MTV - Варна определено ще е най-горещото място това лято!"

Първите международни изпълнители, потвърдили участието си на MTV Presents Varna Beach са Стийв Аоки (Steve Aoki), Горгон Сити (Gorgon City), Тайни Темпа (Tinie Tempah) и R3wire & Varski. Още световноизвестни изпълнители ще бъдат обявени през следващите седмици. 

Световната денс-сензация Gorgon City (Imagination) споделят, че са развълнувани от най-голямото си участие досега пред българската публика, което ще бъде на MTV Presents Varna Beach. "Ние сме наистина развълнувани, че се връщаме в България, където винаги сме посрещани страхотно от българските фенове. В същото време нашето участие ще бъде на плажа, затова сме сигурни, че ще бъде наистина специално!", коментираха те. 

Важна част от проекта на MTV е подкрепата от страна на музикалната индустрия в България. "MTV Presents Varna Beach е сбъдната мечта за мен и няколко поколения българи! Това, че тази легендарна и успешна световна музикална медия стъпва на родна земя ме кара да вярвам, че шансът и възможността българска музика да достигне до целия свят са вече факт. Надявам се това да е само началото на една дългогодишна и успешна традиция за реализирането на подобни мащабни музикални проекти в България", каза днес Поли Генова по повод събитието. 

Супер-звездите на българската музикална сцена, Павел и Венци Венц (SeTaaBrat), разбраха за проекта на MTV с официалното обявяване на събитието на 1 март, тази година. "Мечтата на всички ни е в България да се случват все повече неща като MTV Presents Varna Beach. Нямаме търпение да дойде 15-ти юли!" , коментираха те. 
 
Разбирайки важността на популяризирането на България в света, актрисата Луиза Григорова ("Откраднат живот", "Дървото на живота", "Изяж ме"), изрази вълнението си от възможността да наблюдава това мащабно музикално събитие в България и международното му отразяване. Луиза сподели ентусиазма си от този невероятен проект: "MTV Presents Varna Beach в България е нещо нереално, което съм се надявала да се случи още от детските си години. Изпълнителите са страхотни и очаквам шоуто да е невероятно!"

Феновете все още имат възможност да грабнат билети с отстъпка, преди бройката да бъде изчерпана. Билетите за най-голямото шоу в България вече са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн и офлайн. Всички детайли могат да бъдат намерени на официалната интернет-страница http://www.mtvvarna.bg/tickets-bg. 

MTV Presents Varna Beach ще се провежда във Варна през следващите пет години. 

Иван Портних, кмет на Община Варна изрази силната си подкрепа за тази национална и международна инициатива: "Нямам търпение да видя най-голямата музикална сцена в България, която ще бъде изградена на 15 юли на плажа във Варна! Очаквам този проект да бъде енергията, която ще издигне нашия прекрасен град в класацията на топ дестинациите за фестивален и културен туризъм, особено за младите хора, особено в годината, в която сме Европейска младежка столица!"

Яна Вангелова, председател на Национално представителство на студентските съвети в РБ, популяризира проекта пред студентската общност. "Всички сме израснали с музиката, излъчвана по MTV, и вярвам, че емоцията да видиш изпълнители от ранга на Tinie Tempah и Gorgon City ще бъде несравнима. Младежите и студентите в България ще имат възможността в рамките на няколко часа да усетят атмосфера, която са наблюдавали по световните фестивали и винаги са искали да посетят", коментира тя. 

Основните цели, които си поставя проектът са:
1 - Да популяризира България пред международната публика;
2 - Да спомогне за икономическото развитие на региона;
3 - Да мотивира младите хора в България.

Още вълнуващи международни изпълнители ще бъдат обявени съвсем скоро.




Още по темата: общо новини по темата: 48
13.08.2018 »
09.08.2018 »
09.08.2018 »
07.08.2018 »
06.08.2018 »
25.06.2018 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: