Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
"Животните" от ЦСКА с жестока атака срещу Бербатов
Автор: Екип Varna24.bg 12:47 / 03.07.2017Коментари (4)1371
© CSKA Sofia Animals
Най-голямата фенска фракция в ЦСКА - CSKA Sofia Animals, избухна с жестока атака срещу Димитър Бербатов. Причина за "червената" реакция е изборът на нападателя да играе за тима на Берое.

Ето какво гласи декларацията на CSKA Sofia Animals, която Varna24.bg публикува без редакторска намеса:

Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол.

Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли - мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира - или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.

Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил.

Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.

Желаем ти успех и се надяваме да "оправиш футбола ни". Ако Елена ти позволи, разбира се.


Още по темата: общо новини по темата: 21
14.06.2017
14.06.2017
29.05.2017
26.05.2017
18.05.2017
15.05.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Той подари на феновете в България прекрасно шоу,доведе сума звезди.Парите от това шоу а за Български талантливи деца,обаче що не отишъл в ЦСКА.В кое точно ЦСКА и защо пък там нали е юноша на Пирин? Или аз бъркам?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.07.2017 г.
+10
 
 
Хахаха - тия са изперкали! Значи според тях, всеки цесекар трябва да приключва кариерата си в ЦСКА?-:) Хайде да не питам в кое ЦСКА от всичките.:)) Интересно - защо не му казаха да не ходи в Тотнъм или Фулъм.-:) Дрисльовци.
+10
 
 
Тези нещо много насериозно са се взели. Пък и грандоманските им клишета направо разбиват с простотия. ЦСКА - отбор създаден за да "прославя" и легитимира социалистическия ни футбол (заедно с Левски след 1945 г. разбира се). Отбор постигнал "толкова много" само защото така са решавали бившите партийни величия. По същия начин, ако бяха решили и ФК Тутракан мошеше да бъде 30 пъти шампион. Гледал съм мачовете на този "велик" отбор в Пловдив преди 10 ноември - гавра с пловдивския футбол. А Бербатов - той си е легенда на Байер Л, Ман. Ю, Тотнъм, а Етрополе .... те са друга работа.
+11
 
 
Глупаци, тъпи животни! Митко вече е подарил великолепно футболно шоу с бенефисния си мач като покани звезди от цял свят! Нататък си е лично негова работа...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: