Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
"Живей Активно“ ще зареди Варна с нова доза енергия, вижте кога и как
Автор: Екип Varna24.bg 14:31 / 05.07.2017Коментари (0)1508
©
Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - ЖИВЕЙ АКТИВНО, набира все повече последователи в морската столица. През 2017 г. се увеличава броя на варненските клубове, спортисти, активности и локации.

18 спортни клуба са заявили участие в предстоящото трето поредно издание на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - ЖИВЕЙ АКТИВНО! Варна.

На 16 юли местните клубове ще се включат в организацията на активния ден на открито и ще поднесат на жителите и гостите на морската столица незабравимо и пълно с енергия приключение. Те ще предлагат демонстрации на различни спортни активности, в които всички присъстващи могат да вземат участие под мотото на кампанията "Зареди се с енергия".

Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов - Пушката и Владо Николов ще спортуват заедно с посетителите на инициативата. През тази година към нейните дългогодишните приятели се присъедини и златното момиче на българската художествена гимнастика Любомира Казанова.

Капитанът на ПФК "Черно море" Георги Илиев, който бе избран за футболист №1 на Варна за 2016 г., и Мис България 2016 - бившата гимнастичка Габриела Кирова, ще подкрепят инициативата. Големите български шампиони ще дадат пример на всички присъстващи варненци и гости на града, че активният начин на живот и балансираното хранене спомагат да се заредим с енергия за це
©
лия ден.

Броят на горещите спортни точки също ще бъде увеличен. Варна ще живее активно на цели 13 различни локации. През деня край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, танци, художествена гимнастика, баскетбол, водна гимнастика, турнири по футбол, волейбол и тенис на маса, уроци по ветроходство, активности за домашни любимци и много други.

В 11.00 на плаж "Рапонги" Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов ще организират турнир по волейбол, в който могат да се включат всички, за да се заредят с много енергия и добро настроение.

Георги Илиев ще даде старт на футболния турнир в Морската градина, а Данчо Йовчев ще играе тенис с Кристиан Димитров, директор на Дирекция "Спорт" при Община Варна, заедно с малки и големи ентусиасти.

Любомира Казанова и Габриела Кирова ще организират уроци по художествена гимнастика на сцена Раковина. На плаж "Рапонги" варненци ще могат да покажат, че са най-спортния град, като се включат в най-мащабната тренировка по водна гимнастика.

Pavell & Venci Venc', DARA и Кристиан Костов ще закрият подобаващо активния ден с още енергия от хубавата българска музика, като се включат в музикален маратон с начален час 18:30 ч. на входа на Морската градина (Слънчевия часовник). Те ще зарадват всички присъстващи с някои от най-известните си песни и с неповторимото си излъчване на сцената.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: