Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Спортни легенди ще живеят активно във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:37 / 12.07.2017Коментари (0)1250
©
В 10.00 ч. на 16 юли 2017 г. едни от най-обичаните български спортисти ще живеят активно във Варна. Любомира Казанова, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Данчо Йовчев и Владо Николов ще поведат традиционните походи в рамките на най-мащабната инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене.

Легендите ще се впуснат в грандиозен маратон от спортни активности, заедно с местни спортисти и клубове, и ще заредят варненската морска градина с енергията на Живей Активно! Третото поредно издание на инициативата във Варна набира все повече последователи, като броя местните спортни клубове, които изявяват желание да се присъединят към празника, се увеличава. 20 организации и клубове от морската столица ще организират демонстрации, ще дават уроци на начинаещи, ще се включат в турнири и ще споделят с жителите и гостите на Варна емоцията и енергията на Живей Активно!

Пред Пантеона златното момиче Любомира Казанова и волейболният ас Евгени Иванов-Пушката ще поведат ентусиастите на велосипеди. Двамата спортисти ще застанат начело на традиционния велопоход, заедно с велоклуб "Устрем". След официалното откриване ще бъде организиран велоизлет за начинаещи до Ковшак чешма. Почитателите на ролери и скейт ще имат възможност да се включат в поход от Общината, заедно със Скейт клуб Варна и Екстрем спорт.

Тереза Маринова ще организира сутрешен крос от Аквариума до Слънчевия часовник. До Севастопол Данчо Йовчев, Владо Николов и Мис България 2016 Габриела Кирова ще поведат пешеходен поход и поход за хора с увреждания.

За първи път във Варна ще бъде организиран маратон за кучета и техните стопани, който ще стартира в 10:00 ч. пред Пантеона. Хип-хоп изпълнителят Играта, заедно с фондация Анимал Хоуп Варна и всички малки и големи стопани и кучета, ще преминат по алеите, за да финишират на площадката за кучета в Морската градина. Там ще ги очакват демонстрации и игри с професионалния треньор Асен Аролски от "AATraining". На площадката ще бъдат и прекрасните кученца от приюта, които всеки може да осинови.

Множество спортни предизвикателства ще заредят с енергия Варна. На сцена Раковина в 8:30 ч. клуб The Secret ще проведе открита тренировка по йога. От 11:00 ч. до 14:00 ч. са предвидени демонстрации по художествена гимнастика с клуб "Чар", златното ни момиче Любомира Казанова и Мис България 2016 Габриела Кирова, лека атлетика с Тереза Маринова и HEAL FIT Gymnastics с АСЕМ.

На голямата сцена (Слънчев часовник) от 9:30 ще се раздвижим с демонстрация по карате с СК "ИЧИ ГЕКИ Варна". След официалното откриване е организирана най-голямата битка с водни пистолети. Уроци по скейт със Скейт клуб Варна ще се провеждат до Пантеона, а workshop с ролери на Слънчевия часовник.

На плаж "Рапонги" ще вдигнем адреналина с LION - Волейболен турнир с Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов и най-мащабната съвместна тренировка по водна гимнастика с Аква Джим. Турнира по баскетбол с 3х3 баскетбол традиционно ще бъде във Варненска търговска гимназия от 11:00 до 14:00 ч.

На игрищата в Морската градина ще се проведе футболен турнир с Георги Илиев, капитан на ПФК "Черно море" и детска школа по футбол "Делфини", както и демонстрационни тенис на корт мачове с Данчо Йовчев и Кристиан Димитров, директор на Дирекция "Спорт". Пред Аквариума ще играем тенис на маса със СКТМ "Варна 2015".

На Кривото дърво те ще организират играта "Стани еко-герой". Новите ни приятели от яхтклуб "Капитан Георги Георгиев порт Варна" ще дават уроци по ветроходство, а на Централния плаж ще караме водно колело.

Вечерта ще избухнем на входа на Морската градина (Слънчевия часовник) със степ аеробика и зумба с ХУНИ СПОРТ от 17:00 ч. Pavell & Venci Venc', DARA и Кристиан Костов ще закрият подобаващо активния ден с още енергия от хубавата българска музика, като се включат в музикален маратон с начален час 18:30 ч. на входа на Морската градина (Слънчевия часовник). Те ще зарадват всички присъстващи с някои от най-известните си песни и с неповторимото си излъчване на сцената.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: