Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето как е станала зверската касапница във Враца
Автор: Екип Varna24.bg 12:27 / 29.07.2017Коментари (2)1545
© Конкурент
Врачанската полиция огласи в бюлетина си подробности за снощната катастрофа в района на Стария пазар. В жестокия сблъсък на място загина 34-годишният В.Д. от Криводол, който по време на удара седял на задната седалка на "Пежо“ с плевенска регистрация. Колата е собственост и била управлявана от 26-годишния И.П. от Враца. На предната седалка до него е седял 29-годишният Данаил А., който е в реанимация с опасност за живота. Шофьорът пък е настанен в хирургичното отделение на врачанската болница с комоцио, контузни рани и натъртвания, но вече без опасност за живота.

Ударилото френската кола с много висока скорост БМВ 520 било управлявано от 24-годишния Томо Томов, син на известен врачански собственик на автокъща. С него в колата е била Т.К. от Враца. Шофьорът на немската кола получил охлузни рани и натъртвания, обслужен е в спешното и освободен за домашно лечение. Със същите травми е и неговата спътничка, която също вече си е у дома.

При сблъсъка между двете коли пострада и велосипедист Венцислав Ангелов. Полицаят има четири фрактури на ребрата, разкъсно-контузна рана на левия крак и фрактура на черепа. По желание на близките му още снощи е транспортиран във ВМА в София с временна опасност за живота, пише "Конкурент".

 

 

Проверката с дрегер е установила, че водачът на пежото е шофирал с под 0.5 промила алкохол в издишания въздух, а другият шофьор Томо Томов, не е бил пил. Според полицията най- вероятната причина за жестокия сблъсък е отнемане на предимство от страна на водача на френската кола и движение с несъобразена скорост от страна на шофьора зад волана на БМВ-то. По случая веднага било образувано досъдебно производство.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Според последни сведения на спътничката Т.К. е открита семенна течност в устната кухина,а шофьорът до нея е с ухапвания по първичните полови белези.
0
 
 
Умирам от любопитство какъв ще бъде вердиктът за това ПТП :-) Отнето предимство, висока скорост, жертви. Просто малко в случая ролите са сменени. Едно е да отнемеш предимство, защото толкова ти е капацитетът, а съвсем друго е да си го отнел, когато си пиян.. Няма да им е лесно на полицаи и съдии да определят кой е по-виновен в случая
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: