Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Георги Тронков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Вълчи дол
Автор: Екип Varna24.bg 15:14 / 13.09.2017Коментари (0)1577
©
Георги Тронков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол. Частичните местни избори в общината ще се проведат на 8 октомври. Кандидатурата на Тронков вече е регистрирана в Общинската избирателна комисия, а жребият му отреди номер 1 в интегралната бюлетина.

"През последните години вложихме много енергия за успешната реализация на редица проекти за обновяване на общинската инфраструктура и за подобряване на средата за живот. Последователно изпълняваме поетите ангажименти и реконструкцията на околовръстния път е доказателство за това. На последните парламентарни избори ГЕРБ обяви належащия ремонт за свой приоритет и той вече е факт. 

Убеден съм, че със съдействието на държавата и с активността на местната власт през следващите месеци ще ремонтираме площад "Христо Ботев", ще завършим напълно водния цикъл на град Вълчи дол, ще решим проблемите със сметосъбирането и сметоизвозването в общината, ще подменим изцяло уличното осветление", коментира Георги Тронков, който председателства Общинския съвет вече втори мандат.
Той има амбицията да продължи обновяването на образователната инфраструктура. "Работим по проекти за ремонт на училища, а с решение на Общинския съвет отменихме таксите за детските градини, за да стимулираме включването на децата в образователния процес от по-ранна възраст и да подкрепим младите семейства", припомни Тронков. Той се ангажира с подобряване на здравното обслужване и разширяване капацитета на социалните услуги.

"Създавайки привлекателни условия за бизнес в общината, ще осигурим допълнителни работни места. Затова е важно да продължим започнатото. Ще развиваме и възможностите за отдих, спорт и развлечения чрез реновиране на съществуващия басейн, чрез подобряване на условията за ски туризъм, чрез разширяване на новооткритата музейна сбирка, така че да представя традиционните местни занаяти. Роден съм във Вълчи дол, тук живея, тук съм отгледал децата си и работя за просперитета на общината", заяви кандидатът за кмет Георги Тронков.
Частични местни избори предстоят и в две села на територията на Варненска област. Калина Христова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово, община Вълчи дол, а Мирослав Иванов е кандидатурата на партията за кметския пост в с. Попович, община Бяла.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: