Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нели Петрова: При добро взаимодействие между местната и централната власт развитието на Вълчи дол ще продължи с ускорени темпове
Автор: Екип Varna24.bg 12:54 / 02.10.2017Коментари (0)1840
©
Доброто взаимодействие между местната и централната власт е сред ключовите фактори за развитието на общините. ГЕРБ издигна кандидатурата на Георги Тронков за кмет на община Вълчи дол, защото в негово лице вижда отговорен и енергичен човек, с богат административен опит, който в оставащите две години до края на мандата да гарантира приемственост и да реализира успешно предприетите проекти. Това коментира народният представител от ПП ГЕРБ Нели Петрова на среща с жители на с. Генерал Киселово, община Вълчи дол. Пред присъстващите тя изрази своята подкрепа и за кандидата на ГЕРБ за кмет на селото - Калина Христова.

"Икономическият растеж, който се отчита в страната, ще даде тласък и на ускореното развитие на регионите. Поетапното увеличение на пенсиите и учителските заплати, финансовата подкрепа за отглеждането на малките деца, чиито родители искат да работят, са ангажименти, които ГЕРБ пое и вече реално се изпълняват", припомни Нели Петрова. Тя акцентира върху усилията на правителството в сферата на образованието, като подчерта, че реализацията на планираните мерки е инвестиция в бъдещето на България, защото можещите и знаещите хора са двигател на развитието.

"Доказателство, че ГЕРБ изпълнява обещанията си е и ремонтът на Околовръстния път на Вълчи дол, за който държавата отпусна 400 000 лв.", допълни Георги Тронков. Кандидатът за кмет на общината поясни, че реконструкцията на трасето, което доскоро бе в окаяно състояние, беше сред ангажиментите, поети от ГЕРБ на парламентарните избори. "С подкрепата на хората на 8 октомври ще продължим започнатото. Разчитам на екипна работа и на добра комуникация между местната и централната власт, за да обновим инфраструктурата и да подобрим средата за живот и бизнес в населените места", изтъкна Тронков. По думите му проекти за близо 18 млн. лв. предстои да се реализират в общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово Калина Христова увери местните жители, че ще се търси финансиране за преасфалтиране на уличната мрежа. "Сигурна съм, че ако успеем да привлечем инвеститори, можем да вдъхнем нов живот на пустеещата сграда на закритото училище, така че да се осигурят и нови работни места, и по-добри доходи в селото. Ще работя за това, ако получа доверието на хората", изтъкна Христова. Тя се ангажира и с реализацията на проекта за изграждане на 7 км водопроводна мрежа, за който се чака зелена светлина. "След полагането на тръбите, ще се поднови и уличната настилка", обясни кандидатът за кмет на с. Генерал Киселово. Калина Христова заяви готовност да съдейства за увеличаване капацитета на социалните услуги в подкрепа на възрастните хора в селото.

В дискусията с жителите на Генерал Киселово взе участие и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Вълчи дол Димитър Тодоров.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: