Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
 метът на "ћладост" отговори на майката с 4-те деца! —ъгласни ли сте с него?
»зточник: Varna24.bg 11:40 / 06.12.2017 ќтпечатай »зпрати
© Varna24.bg
850 семейства чакат за общинско жилище в район "ћладост". “ова об€сни за Varna24.bg кметът на района ’ристо ’ристов по повод на†писмото, изпратено от майката на четири деца Ќона …отова.

"«апознат съм с проблема. »мам огромното желание да помогна, но н€ма нито едно свободно общинско жилище в района. —ами си дайте сметка какво ще стане, ако всички тези чакащи 850 семейства напишат по едно такова писмо, ще се реши ли с това проблема?†

Ќай-много да излезе н€ко€ боксониера или гарсониера в района, а това семейство с четири деца не може да живее при такива услови€.†

Ќай-разумно е хората да се обърнат към ќбщина ¬арна и да се види дали от фонд "–езервен" не може да им се даде жилище.†

ќсвен това съм на мнение, че това семейство тр€бва да помисли†само да се справи с проблемите си. Ќе може винаги да се чака на общината или на държавата.

“олкова много хора тегл€т кредити и изплащат жилища ц€л живот. ќсвен това не е задължително да се живее във ¬арна. ¬ околностите се продават много къщи на съвсем достъпни цени. ¬арианти има много. Ќе е ли редно н€кой като създава 4 деца да носи отговорност за т€х и да положи грижи за нормалното им отглеждане, вместо да се търс€т посто€нно виновни н€къде другаде?", коментира ’ристо ’ристов.†
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.12.2017 г.
0
 
 
“о€ да си подаде оставката,защото нито е кмет,нито е човек!» после се чуд€т защо всичко знаещо и можещо се изнас€ от Ѕългари€.....
0
 
 
ј ако се окаже че н€кой от общинската администраци€ или от общински€т съвет ползват неправомерно общински жилища,предназначени за нуждаещи се,какво правим?ўе се разкараш ли от поста на момента?
0
 
 
»ћј ƒќ—“ј ѕ–ј—Ќ» «»Ћ»—’“ј ..ќЅ—’“»Ќј“ј ƒј ѕЋј—’“ј Ќј≈ћј » ƒј Ќј—“јЌ…ј¬ј“ Ќ”«ƒј≈—’“» —≈
0
 
 
ќ“÷’ј—» -ƒј ,Ќќ ,“≈—» ’ќ–ј Ќ…јћј“ ƒ–”√ »—’ќƒ ,»Ќј÷’≈ Ќ≈ Ѕ»’ј ÷’ј јЋ» ,.....—ј—’“ќ Ќј «»√јЌ»“≈ ƒј¬ј“≈ ¬≈ƒЌј√ј «»Ћ»—’“ј -—ј—’“ќ ......“≈ —  ј ¬ќ —ј ƒќѕ–»Ќ≈—Ћ» ,...... ѕќ—“–ќ…Ћ» Ѕј–ј » Ќј ÷’”«ƒ» »ћќ“» ,—3√ј √» —јЅј–…ј“≈ ,Ќќ ¬≈ƒЌј√ј √» ќ—»√”–…ј¬ј“≈ -—ј—’“ќ ? √≈Ќќ«»ƒ ..... Ћ»—’≈ ≈ ,Ќќ Ќ…јћјћ ƒ”ћ»
0
 
 
Ќе сте права.¬сички държави, в които има отрицателен прираст, стимулират по различни начини многодетните семейства. ј ние сме на 2ро м€сто в света по отрицателен прираст.ѕросто изчезваме.  олко милиона лв би струвало на държавата да построи такива жилища? ≈два ли са кой знае колко много.Ќо и млади семейства, които имат 1 или 2 деца, мигат да се решат за 3то, че и 4то, ако жилищни€ проблем не виси на главата им.  аквито и заплати да получават сега, едва ли парите са достатъчни за текущи нужди, плащане на кредит за жилище и отглеждане на 2 деца.Ќека поне едини€т им проблем бъде решен ќще повече, че не струва кой знае колко на държавата.
0
 
 
ƒа, редно е който създава деца да мисли за т€х, друг е въпроса с тези заплати, как мисл€т, но мисл€ че за тези жилища тр€бва да има срок в който да живееш докато си стъпиш на краката и после да напускат!
0
 
 
“р€бва да има за такива семейства стимул пък той дава акъл къде да отидат да живе€т,тр€бва да се радвате че в Ѕългари€ има многодетни семейства , а вие какъв отговор им давате. ќтчайващо е вашето бездушие ,вие не тр€бва да сте кмет .—рам е е от вас засрамете се и вие.рЯШ•
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
Ѕургас под обсада заради главорезите на ћитьо ќчите
“¬ и шоу сезон 2018/2019
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2018/2019
¬ъв ¬арна убиха мъжа на скандалната миска јнита ћейзер
Ѕургазли€ преби свещеници в католическа църква
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: