Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
В "Камчия" отваря врати най-голямата зимна пързалка в България
Автор: Екип Varna24.bg 15:55 / 19.12.2017Коментари (0)3461
©
Най-голямата и весела зимна пързалка в България ще бъде открита на 22 декември - петък, в 10,00 ч. в Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия".

По традиция "леденият стадион" отваря врати за трета поредна година за Коледните и Новогодишни празници в "Камчия", но този път ще работи още по-дълго - до края на януари 2018 г.

Пързалката е с оригиналните размери на хокейно поле - 60 х 30 метра или 1800 кв. метра синтетичен лед, който покрива многофункционалната зала на уникалния Спортен комплекс "Камчия". Вече са заточени 200 чифта кънки с номера от 26 до 47.

В спортната зала са осигурени: инструктор, постоянна температура от 20 градуса, комфортна обстановка, много музика и настроение за гостите на комплекса. Пързалката ще работи от 8,00 до 20,00 часа всеки ден, включително и през предстоящите Коледни и Новогодишни празници. И тази година са предвидени семейни и групови билети.

През изминалите години над 10 000 души се забавляваха и правиха пируети с червените кънки на пързалката в "Камчия", показва статистиката. Повече от половината от тях са деца. Зимната пързалка беше предпочетена като идеалното място за спорт и забавление на цялото семейство, а така също и за нестандартно отбелязване на рождени и имени дни или други лични празници.

Едни от най-верните почитатели на зимната пързалка в "Камчия" са учениците от Частното средно училище "Юрий Гагарин", които не само се забавляват по време на Коледната ваканция, но и провеждат част от часовете по физическо възпитание и спорт върху кънки. Именно младите гагаринци ще са и специалните гости на откриването на спортното съоръжение в петък.

"Камчия" предлага и още уникални зимни атракции, които я правят идеалното място за индивидуална и семейна ваканция през зимата.

Незабравимо ще остане посещението в Авио-космическия център с Планетариум и космическата капсула - аналог на кораба "СОЮЗ - ТМА". В цифровия планетариум може да се потопите в звездно 3-преживяване с разнообразната колекция от филми, заснети от Обществото за сферично кино. Изключително интересен е и Музея на уникалните кристали, който съхранява красива колекция от български кристали и минерали.

За почитателите на спорта и здравословния начин на живот на разположение са 50-метровият олимпийски басейн, модерните фитнес зали и сауни в Спортен комплекс "Камчия", а така също и 25-метровия басейн в хотел "Лонгоз". В "Радуга" може да доведете приятелите си за игра или турнир по боулинг.

Медицински център "Здравец" предлага специални процедури за здраве и красота, сред които масажи за тонус, вана с ароматни масла, тангентор и др.

А във всички празнични вечери от 27 декември до 10 януари на сцените на "Камчия" ще се провеждат концертите на участниците в международната творческа среща "Заедно в 21 век" - зимна приказка в "Камчия". Ще видим певци, музиканти, хорове, поети, писатели, композитори от различни страни и националности и от всички възрасти.

По време на красивото събитие гостите ще представят националните си традиции и обичаи, ще проведат мастър класове и ще посрещнат 2018 година няколко пъти - според часовата зона на страната, от която идват. Организатори на събитието са Фондация "Устойчиво развитие за България" и СОК "Камчия", а художествени директори са известната Наталия Барабанщикова от Молдова и Кахабер Онашвили от Грузия.

Санаторно-оздравителният комплекс "Камчия" е уникален международен център за образование, култура, отдих, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм, който се утвърди като една от най-любимите и предпочитани туристически дестинации за българи и гости от над 70 страни по света.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: