Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
В "Камчия" откриха най-голямата и весела зимна пързалка в страната
Автор: Екип Varna24.bg 16:06 / 22.12.2017Коментари (1)2016
Най-голямата и весела зимна пързалка в България беше открита днес в Санаторно-оздравителния комплекс "Камчия". Повече от 200 деца и гости правиха пируети и сложни фигури с червените кънки в многофункционалната зала на Спортния комплекс.

Специални гости на откриването бяха Кирилл Воронков и Лариса Нежньова - представители на Руския културно-информационен център в София, много деца и техните родители. Първи на леда излязоха учениците от ЧСУ "Юрий Гагарин" в "Камчия", които имат завидни умения с кънките.

Пързалката работи от днес до края на януари 2018 г. - всеки ден от 8.00 до 20.00 ч., включително и през предстоящите почивни и празнични дни.

"Леденият стадион" е с размерите на хокейно поле - 60 х 30 метра или 1800 кв. метра синтетичен лед. Подготвени са и 200 чифта кънки с номера от 26 до 47. На пързалката работи инструктор, поддържа се постоянна температура от 20 градуса и са осигурени комфортна обстановка, много музика и настроение. И тази година са предвидени семейни и групови билети.

Пързалката е интересно място и за провеждането на детски празници, рождени и имени дни.
"Камчия" предлага и още уникални зимни атракции, които я правят идеалното място за индивидуална и семейна ваканция през зимата.

Незабравимо ще остане посещението в Авио-космическия център с Планетариум и космическата капсула - аналог на кораба "СОЮЗ - ТМА". В цифровия планетариум може да се потопите в звездно 3-преживяване с разнообразната колекция от филми, заснети от Обществото за сферично кино. Изключително интересен е и Музея на уникалните кристали, който съхранява красива колекция от български кристали и минерали.

За почитателите на спорта и здравословния начин на живот на разположение са 50-метровият олимпийски басейн, модерните фитнес зали и сауни в Спортен комплекс "Камчия", а така също и 25-метровия басейн в хотел "Лонгоз". В "Радуга" може да доведете приятелите си за игра или турнир по боулинг.

Медицински център "Здравец" предлага специални процедури за здраве и красота, сред които масажи за тонус, вана с ароматни масла, тангентор и др.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
направено от раснаци за ..... раснаци :) .... с отркаднатите пари на българските пенсионери :)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: