Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Скоро ще стане ясно кой ще разкраси летище Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 16.01.2018Коментари (0)1315
©
От общо двадесетте участника, уважаемото жури селектира петте финалиста: Glow, 140 Ideas, Rocket01, Faunagraphic и Nasimo. С 28% от общо 3844 гласа чрез гласуването на интернет страницата на конкурса, RAGS печели наградата "Гласът на публиката".

Горепосочените шест екипа ще получат парична награда от 1000 лв. и ще се конкурират във втората фаза на състезанието - разработване на уникален визуален проект за една от сградите на летище Варна в съответствие с главната тема "Оставяме летището в сърцето на всеки пътник", новата визия на дружеството. Втория етап на конкурса ще се проведе между 16 януари и 12 февруари - крайния срок творческите екипи да предадат оригинален проект за сградата с размер 900 кв. метра. Единствените по рода си проекти ще трябва да се придържат към определен набор от критерии, включително: Тематика - послание и смислова интерпретация на предложения проект; Съответствие със заобикалящата среда - цветови подход, взаимовръзки с морфологията на сградата, работа с обема на зданието, осмисляне на визуалната среда; Авторски почерк - стилова идентичност и Технически умения - въздействащо използване и съчетаване на материали, техники и обеми, умения на кандидата при работа с пространствено обособена насоченост, мащаб, пропорции и визуално въздействие.

От шестте екипа ще бъде избран финалист, който ще бъде обявен на 7 март по време на Изложба 5+, в която ще бъдат изложени умалени макети на техните визуални разработки в Терминал 2 на летище Варна. Победителят ще получи 8500 лв. за изпълнението на проекта, както и всички необходими инструменти, материали и техническо съдействие, необходими за реализацията на творбата през пролетта.

"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт"АД благодари на всички участници за техния уникален принос в първия етап на конкурса.

Повече информация относно журито, критериите, наградите и правилата на конкурса, заинтересованите могат да научат на www.artairportchallenge.com









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: