Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Победа за "моряците" в повторния дебют на Илиан Илиев
Автор: Екип Varna24.bg 16:05 / 17.01.2018Коментари (0)2096
© ПФК Черно море
Отборът на Черно море победи Черноморец Балчик с 2:0 в първата си контролна среща от зимната подготовка. Лъчезар Йорданов откри резултата в 36-ата минута след асистенция на Мариян Огнянов, а в 71-вата Ндонгала покачи на 2:0 след пас на Кузма.

Първият удар в очертанията на вратата дойде в 8-ата минута. Ахмед Хикмет стреля от точката на дузпата, но Макенджиев парира. В 19-ата минута Александър Попов засече центриране от корнер, стражът на "моряците" изби, топката се отби в напречната греда.

Веднага след това варненци поеха инициативата и създадоха няколко добри положения пред вратата на Християн Христов. Първо Марек Кузма не успя да засече по най-добрия начин топката след пас на Мариян Огнянов, а малко след това Фенуш отправи изстрел от границата на наказателното поле, който премина покрай гредата.

В 36-ата минута триходова комбинация, започната от Марек Кузма, който изведе Огнянов, той намери Лъчезар Йорданов, а младият талант на "моряците" разстреля Християн Христов.

В 54-ата минута Владо Мирчев излезе очи в очи срещу Макенджиев след грешка на Миланов. Нападателят опита да прехвърли стража на Черно море, но новото попълнение в редиците на варненци успя да се намеси и изби.

Две минути по-късно Румен Касабов проби отдясно, намери Марек Кузма пред дъгата на наказателното поле, който стреля, но топката премина покрай страничната греда. В 71-вата Марек Кузма намери Ндонгала на дузпата, който прониза стража на гостите за 2:0. В 85-ата минута Румен Касабов се освободи майсторски от бранител на гостите и стреля, но вратарят спаси. В 88-ата Атанас Зехиров проби отдясно и стреля, но топката се отби в сглобката на вратата и излезе в аут.

Състав първо полувреме: Благой Макенджиев, Ертан Томбак, Миро Енчев, Илиас Хасани, Кононго, Емил Янчев, Мариян Огнянов, Николай Минков, Лъчезар Йорданов, Мехди Фенуш, Марек Кузма

Второ полувреме: Иван Дюлгеров, Атанас Зехиров, Илия Миланов, Илиас Хасани, Кононго (77-Йордан Радев), Емил Янчев, Петър Витанов, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Румен Касабов, Марек Кузма.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: