Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Трагедия: Млада родопчанка избяга от тормоз, че не може да зачене, откриха я мъртва!
Автор: Екип Varna24.bg 16:01 / 02.02.2018Коментари (0)2803
©
Млада жена от Момчилградско избяга от семейството на съпруга си, а ден по-късно бе открита мъртва на плаж край Бургас. 36-годишната Севгюл В. изчезнала на 22 януари в Момчилград, съобщава "24Родопи", като се позовава на познати на жената. Ден по-късно двама бургазлии намират тялото на жена, изхвърлено от морето на плажната ивица в района на парк "Отманли" край морския град. Не са установени данни за насилствена смърт, като най-вероятно се касае за самоубийство, посочват от полицията в морския град. 

Дни наред то е престояло в моргата, без да бъде потърсено. Разследващи дори са смятали, че се касае за труп на бежанка. Жената била облечена с хубави дрехи, имала и пръстен на ръката. След изчезването й съпругът на момчилградчанката търси съдействие от полицията в Кърджали. Областната дирекция на МВР обявява жената първоначално за местно, после за общодържавно издирване, посочват близките. След въвеждането на данните в информационния масив, от дирекцията в Бургас се свързват със семейството. 

Съпругът извършил разпознаване на тялото. "Бе омъжена от 10 години, но нямаше деца. Вероятно семейството на съпруга й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа сутрин, тя доеше кравите. След като се върне от работа, я товареха с още задачи. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз заради това, че няма дете", разказаха познати на 36-годишната жена. 

По думите им, тя е ходила и друг път в Бургас, заедно със съпруга си. Местността, където е открита, й била позната. Това не бил първия случай, в който Севгюл напускала дома си, след което отново се връщала. "Не е имала подкрепа от никого, работила е като роб. Избрала е Бургас, за да сложи край на живота си, вероятно защото не е искала да я открият", са коментирали познати на жената. Предстои освобождаване на тялото от моргата. Тя е родом от момчилградско село, където понастоящем живеят родителите й. Трупът на жената се транспортира от Бургас за Момчилград днес.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: