Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Нешка Робева: Поех ансамбъла на Германия, ще оправям бакиите на млада българска колежка
Автор: Екип Varna24.bg 17:50 / 03.02.2018Коментари (3)6497
© Facebook
Нешка Робева изненадващо стана новият треньор на ансамбъла по художествена гимнастика на Германия, съобщи официалния сайт на федерацията по гимнастика на Германия.

"Германската федерация по гимнастика предприема треньорска смяна в художествената гимнастика. Новият треньор на ансамбъла Нешка Робева заменя българката Екатерина Дуламова, която водеше ансамбъла от 2015 г.", се казва в съобщението.

"Радваме се, че можем да разчитаме на много опитната и успешна в международен план треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да постигнем нужния стимул, който е необходим, да направим решителната крачка на международната сцена", обясни спортният директор на федерацията Волфганг Уилям.

Самата Робева потвърди тази информация в личния си профил във Фейсбук, където разказа, че първоначално е приела да постави само една композиция, но впоследствие е решила да приеме предложението да поеме изцяло германския ансамбъл. До това се стигнало, след като предшественичката ѝ отказала да работи по композициите на Робева.

"В Германия моята млада българска колежката - беше заменена с баба си. Явно на германците възрастта на треньора не им пречи. Дали съжалявам за уволнението на колежката? Не! Поисках да помогна... Самочувствието й попречи да приеме протегнатата ръка. Ако е умна, ще направи, така нужните й изводи и ще продължи напред, приемайки ситуацията, като полезен урок. Ако не - ще продължи да използва името на българската школа още известно време и до там... А сега тук, аз ще се опитам да оправя чуждите бакии", пише Нешка Робева.

Първата международна поява на германския ансамбъл под нейно ръководство ще бъде на Световната купа в София в края на март, за която ансамбълът е заявен и ще бъде един от конкурентите на момичетата от ансамбъла на България.


Още по темата: общо новини по темата: 43
04.12.2020
07.10.2020
08.09.2020
14.03.2020
06.02.2020
27.09.2019
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Успех в новото и начинание... Като професионалист е безупречна, но като човек я отписах когато пристана на оная мастия Бареков... дано поне да се е подлъгала на база идеи, а не на база пари....
+4
 
 
Нешка Робева може да я определят като всякаква - дърта вещица, комунистка, изрод, но има толкова успехи колкото всички сега действащи треньорки по света взети заедно. Браво Нешке, покажи им как се работи...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: