Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
Ѕащата на държаните в плен деца лъгал полици€та, че ход€т на училище
»зточник: Varna24.bg 09:04 / 23.02.2018 ќтпечатай »зпрати
©
Ѕащата на†трите деца, които с години били държани като заложници от собствените си родители, лъгал полици€та, че трите сестри посещават училище. ћъжът казал това на квартални€ полицай в "Ћюлин", след като общинските власти забел€зали, че момичетата не са ходили нито на детска градина, нито на училище. “ова об€сниха пред камерата на "«дравей, Ѕългари€" експерти от общината, чието задължение е да "връща" в класната ста€ изпаднали от образователната система деца.

ѕоследните им посещени€ на адреса на семейството били в кра€ на октомври и началото на ноември. “огава обаче никой не отворил врата на апартамента, между чийто стени трите сестри - на 13, 14 и 18 г., на практика са прекарали цели€ си живот. —ъседите пък казали на общинарите, че не познават такива деца.

≈кспертите от ќбщина Ћюлин изразиха мнение, че отговорността за това децата да ход€т на училище е изц€ло на родителите, а близките им тр€бва да подават сигнали при съмнени€ за нещо нередно.

¬ случа€ със сестрите, държани под ключ, помощ опитва да им окаже техни€т д€до. “ой разказва зловещата истори€ на семейството на дъщер€ си пред камерата на "—ъдебен спор". ¬еднага след това мъжът изчезва. Ќамерен бе убит преди два дни. «а престъплението са обвинени родителите на внучките му.

" огато се вижда, че родител€т е изпаднал в трудно положение, социалните тр€бва да вл€зат в дома и да се опитат да помогнат", коментира казуса детски€т психолог ћладен ¬ладимиров.

“ой не скри възмущението си от факта, че телевизионен екип усп€ва да разговар€ с проблемното семейство от "Ћюлин", а "хора с десетилети€ експертиза не са могли".

"ѕри човешките съдби два минуса не прав€т плюс, както е в математиката", коментира още ¬ладимиров.

ƒепутатът от "ќбединените патриоти" ћилен ћихов пък за€ви, че парти€та му иска обществен дебат по темата за връщането на децата в училище.

"јко спираш децата си от образование, ги лишаваш от бъдещето им. “ова е кражба на щастие", за€ви ћихов.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ћи полици€та много доверчива бе рЯШ£
0
 
 
“е са пример колко ви е болна системата в цклата булгариа.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
¬ойната в —ири€
XXI игри на Ѕј——
√ригор ƒимитров на турнири през 2019 г.
¬еликден 2019
“¬ и шоу сезон 2018/2019
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: