Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
Ѕизнес
 риминални
»нституции
ƒруги
„итателски
”жасии във ¬арна! Ѕаща даде 12-годишни€ си син на чужд мъж, онзи се възползва от момчето
»зточник: Varna24.bg 11:34 / 23.02.2018 ќтпечатай »зпрати
©
–айонен съд - ¬арна осъди 34-годишен мъж за хомосексуални действи€ на полово удовлетворение с малолетен.†

34-год. Ћ. √. е привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от социалните служби и училището, където учело 12-годишното момче. ѕодсъдими€т бе признат за виновен по двете повдигнати му обвинени€ - за самоволно прибиране през юни 2015 г. на чуждо малолетно дете, с намерение да го използва за безнравствени цели /престъпление по чл.185 ал.2 от Ќ /, както и за действи€ на полово удовлетворение с малолетно лице от същи€ пол /по чл.157 ал.3 от Ќ /. ƒе€нието е извършено в услови€ на продължавано престъпление, в периода от юни 2015 г. до 3 февруари 2016 г., като подсъдими€т е използвал положение на зависимост и надзор.

–одителите на пострадалото момче били разделени, като той останал при баща си във ¬арна. ѕоради липса на адекватни грижи и упражн€вано физическо насилие, детето често оставало да нощува в семейството на свои при€тели. “ам то се запознало с подсъдими€, който впоследствие предложил на бащата на момчето да го вземе да живее у т€х. “ака от юни 2015 г. детето зажив€ло в апартамента на 34-годишни€ мъж, съвместно обитаван с негови роднини, като сп€ло на общо легло с подсъдими€. »менно там 12-годишното момче започнало да търпи посегателства спр€мо половата си неприкосновеност, но било принудено да си мълчи за случващото се, тъй като подсъдими€т се стараел да задовол€ва всички потребности на малолетни€ от дрехи, играчки, храна или принадлежности за училище.

ƒелото в –айонен съд - ¬арна беше разгледано по общи€ ред, като малолетни€т, чрез назначени€ си особен представител, встъпи в рол€та на частен обвинител в процеса. —ъдебни€т състав групира наложените за вс€ко от престъплени€та наказани€ и определи 34-год. Ћ.√. да търпи най-тежкото от т€х - 3 години лишаване от свобода, отложени с изпитателен срок от 5 години.  ъм наложеното съдът присъедини и наказание "глоба" в размер на 500 лева. ¬ негова тежест са направените по делото разноски.

ѕрисъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред ќкръжен съд - ¬арна. ћотивите към съдебни€ акт ще бъдат изготвени в законоустановени€ срок.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
» това го наричат ѕравосъдие?!? 3 години условно и глоба 500 лв... Ѕоже, ела си прибери вересиите... ƒумата ѕ–ј¬ќ—Џƒ»≈ в Ѕ√ е от... ненаучната фантастика... :(
+3
 
 
ƒоживотен затвор и за бащата и за изрода.
+2
 
 
јко прочетете внимателно, престъпника дори н€ма да посети затвора. ѕрисъдата от 3 години е отложена с 5 години изпитателен срок (условна). ќтървал е кожата само с 500лв., които са по малко от наказанието за шофиране под вличние на алкохол. ƒа живее българското правосъдие!
+2
 
 
ƒупе да му е €ко в пандиза. “акива като него са много на почит тамрЯШ†рЯШ†рЯШ†
Aнонимен
на 23.02.2018 г.
+2
 
 
баща-сводник и педофил. кинки.
+2
 
 
√лавни€ виновник е Ѕащата,а в ”збекистан щ€ха да ги преби€т с камъни (това е честна присъда)
+2
 
 
—мърт за бащата и други€ боклук
Aнонимен
на 23.02.2018 г.
+2
 
 
ѕожелавам и на двамата бавна и мъчителна смърт.
+2
 
 
–азстрел и за бащата и за п*****ла! “акива тр€бва да са наказани€та, а не н€какви си 3,5 или ала бала присъди!
+3
 
 
— тази насаждана педерасти€ хич не се учудвам.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
¬ойната в —ири€
XXI игри на Ѕј——
√ригор ƒимитров на турнири през 2019 г.
¬еликден 2019
“¬ и шоу сезон 2018/2019
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: