Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов: Крадец у вас? Гърмиш го веднага, бе!
Автор: Екип Varna24.bg 09:23 / 05.03.2018Коментари (11)3319
©
Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви категоричната си подкрепа към д-р Иван Димитров, арестуван за убийството на крадец рецидивист, нахлул в дома му.

Трифонов публикува позицията си на личния си профил във Фейсбук.

"Това, което мисля, съм го казал преди повече от 2 години", написа водещият, като постна откъс от видеозапис на свое изявление пред пълна аудитория с млади хора.

В него Слави Трифонов заявява:

"Това се случва на всички. Ние живеем в такава държава. Нали излязоха с едно изявление - между 3 и 5 процента хващат такива, които са обрали...Представете си каква полиция имаме, каква съдебна система. Пет процента от тези, които са обрали, ги хващат. И какво трябва да направиш? Спиш си, да не дава Господ, и виждаш, че двама са влезли да обират. И какво ще му кажеш на крадеца - моля те, напусни! Моля те, тук съм аз и детето ми. Моля те, махни се оттук! Трябва да го гръмнеш веднага, бе!".

От публиката обаче апострофират водещия, че нямаш право по закон да убиеш нападателя. Това предизвика още по-гневната реакция на Трифонов:

"Ми тогава да те утрепат и теб и детето ти ли? Ще гледаш като зрител ли? Какво значи нямам право? Имаш право! Има първи закон - важен е животът ти и животът на твоите близки. След това е другият закон. Това ли ще спазваш - закона? Ще гледаш детето ти и другите ти близки...Как може да ми говорите така? Какъв закон?! Над закона първо е моралът! Законът ли е по-важен от живота на твоето дете, от живота на жена ти и от твоя живот? Направете си закон, както е в Америка - влезе ли ти в къщата - гърмиш".

Рентгенологът д-р Иван Димитров бе задържан за 72 часа, след като на 2 март край сградата на Областната администрация в Пловдив бе открито тялото на Жоро Джевизов - крадец-рецидивист, известен с прякора си Плъха.

По-късно стана ясно, че Плъха, заедно със свой авер, влезли в жилището на семейство Димитрови, за да крадат. В апартамента били съпругата и двете деца на рентгенолога. Лекарят обаче се събудил, а Джевизов го намушкал с нож. Тогава д-р Димитров стрелял един път по него. Крадецът побягнал, но на улицата издъхнал. Куршумът попаднал в областта на сърцето.




Още по темата: общо новини по темата: 64
16.10.2023 »
14.12.2022 »
10.03.2022 »
11.12.2021 »
30.11.2021 »
30.11.2021 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 07.03.2018 г.
0
 
 
И откога един полуграмотен селяндур от Плевенско започна да ни поучава?!
0
 
 
Как да няма ножове в Мортал Комбат? С тази защита на крадците излиза, че те имат по-големи права от тези на собствениците. Ти ако искаш като влезе крадец у вас свирка му прави. За мен да си го застреляш или убиеш собственоръчно с бойни техники, ножове и т.н. си е напълно нормално. Не е нормално да влезе с взлом у вас и ти да си виновен за това, че си защитил собствеността си.
0
 
 
И какво,докато той те напада,ти ще му прилагаш бойни техники от Mortal Kombat...Айде стига вече-който и да беше на негово място,щеше да го гръмне(и аз чак щях да се напъна,само да ми падне под ръка пистолет).
0
 
 
Или го нацепвам с брадвата между очите и после го питам чий го дири вкъщи :) и чакам родата да дойдат да си го потърсят та да се отбиеме хубаво с приятели и роднини и така...докато не стане като в Щатите - влиза неканен - куршум между очите и викаш ченгетата и патолозите да го сметат от верандата, че даже и съдиш семейството му задето ти е нанесъл психически тормоз и ти е изцапал верандата с мозък и те плащат почистването. И така много кокошкари ще се замислят дали да влязат в нечий дом неканени :)
-1
 
 
Г-н Трифонов е евтин популист, каквито са повечето хора от така наречения елит, които взеха отношение по въпроса, вълнуващ пловдивчани, а и по-голямата част от българите през последните няколко дни. С какво да го гръмна, г-н Трифонов? До колкото знам свободното притежание на огнестрелно оръжие не е разрешено в България за момента. А ако искаш да се сдобиеш с такова, процедурите са доста тежки. Или вие призовавате народа към масово незаконно въоръжаване? Защо политици и адвокати се надпреварват да говорят по медиите? Яви се удобен случай да изпълзят от дупките си и да напомнят за себе си, защото отдавна повечето бяха забравени, като поредните, които нищо не направиха. А обикновеният човек е грабен, бит и тъпкан от циганите, които дерибействат на негов гръб. Жалко за нашите предци, дали живота си за това парче земя!
0
 
 
Славчо , Славчоооо , такива като теб и за кеф да гръмнат някой , пак няма лежат . Но ние , ако гръмнем някой , било и крадец , от затвора няма да излезем...разбра ли бе , Смешко !
+1
 
 
Естествено! Да ги питаш на какво ги учат в НИП...
+7
 
 
Може би е трябвало да го почерпи кафенце или ракийка или да му предложи вкусна вечеря.
+8
 
 
Така е.Недопустимо е да те нападнат със студено оръжение,да пазиш дома и семейството си и да бъдеш виновен...Това никъде го няма,единствено в тази мърляшка държава
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: