Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Гледаме най-добрите филми на годината по време на София Филм Фест във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:24 / 08.03.2018Коментари (0)2141
©
От 16-ти до 23-ти март 2018г., в залите на Фестивален и конгресен център ще се проведе деветото издание на София Филм Фест във Варна В рамките на десет дни фестивалът ще предложи на своите верни фенове 18 от най-новите световно признати ленти на голям екран. Откриването ще се състои на 16-ти март от 19:00 часа с първия филм, предвиден в програмата – големият победител от 30-ите Европейски филмови награди и носител на Златна палма от Кан – "Квадратът“ на Рубен Йостлунд.

Варненската публика ще има шанса да преживее невероятните истории на хитови заглавия, постигнали значителен успех на едни от най-престижните кинофестивали в света.

В селекцията на София Филм Фест във Варна 2018 присъстват филми като: "Нелюбов“ на Андрей Звягинцев – носител на наградата на журито от фестивала в Кан, "Невидима Нишка“ на Пол Томас Андерсон, удостоен с Оскар и БАФТА 2018 за най-добър дизайн на костюми и възхитилият Венеция "Фокстрот“ на израелския режисьор Самуел Маоз, който заслужено получи 3 приза, сред които и голямата награда на журито "Сребърен лъв“, наградата Атина’17  за най-добър режисьор и буквално "обра“ наградите Тел Авив’17.  

Стилният подбор включва още необикновения "Луната на Юпитер“ на Корнел Мундруцо, който спечели Остин '17 – Най-добър режисьор на фантастичен филм и носителят на големите награди на Бон’17 и Сънданс’17 –"Убийство в Кайро“.

В програмата на фестивала с удоволствие откриваме и добре познати имена като невероятната Даян Крюгер и филма "Без милост“, за който получи приза за най-добра актриса в Кан и "Проектът Флорида“ с участието на удостоения със Златна мечка на Берлинале за цялостен принос в киното - Уилям Дефо.

Тазгодишното издание на София Филм Фест във Варна впечатлява с бляскава и интригуваща селекция, обединяваща признати заглавия с различен поглед върху вечни проблеми, в която всеки може да открие новото си любимо кино преживяване.

Билетите са в продажба касите на ФКЦ на редовна цена от 8лв, 6лв. за учащи, студенти и хора в неравностойно положение и 5 лв. при закупуване на 5 или повече билета. Пълната програма, както и допълнителна информация на страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/SFFVarna/. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: