Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мегз избухна срещу Капчикова и намекна, че знае грозни истории за нея
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 21.03.2018Коментари (0)3594
©
Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни истории за нея: "Измисля си, за да напишат някоя статия за нея. Ще я съдя!" Ася Капчикова твърди, че топ дизайнерката й дължи 1000 лв. Капчикова се е снимала за Мегз и не е получила хонорар. Изглежда, Мегз е прочела материала и избухна в Инстаграм срещу плеймейтката с думите: "Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, защото се е снимала за бранда ми. Но искам да я попитам аз - къде е тази фотосесия, защото аз не съм я виждала. Всеки може да провери - тя няма снимки за нас. Това са лъжи, нека покаже снимки". Предаваме дословно думите й: 

"Знаете, аз съм супер искрена и никога не лъжа, дори с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила само веднъж по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми каза, че ще влиза във "Фермата“. Попитах я колко пари искаш, за да носиш само дрехи във формата. Тя каза 600лв и дрехите остават за мен. Казах си - Супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните телевизии. Правим го. После Ася замина за Америка. Беше спечелила да гостува в имението Плейбой. Съсипах се да я търся, тя се върнала и влязла веднага във формата. Както и да е, свързах се с организацията, защото ги познавах от "Къртицата“ някога - екипът на Иван и Андрей.

Вкарахме й два куфара дрехи, въпреки, че вече беше влязла. И накрая госпожицата решила, че заради мисиите и е по-удобно да носи само спортни дрехи. И за целия й престои във формата сложи една моя рокля и една риза. Е, питам, ако визира тази ситуация и смята, че за това й дължа пари, колко пари трябва да ти дам бе Ася? При положение, че съм ти подарила два куфара дрехи и при положение, че за 600лв трябваше да носиш само мой дрехи, а ти не спази уговорката ни - сега колко да ти дам - 100 лв. Но сега съм супер искрена, че ще я осъдя. Не защото ще взема някакви пари.

Тя пари, така или иначе няма, за да ми  даде. Но ще я осъдя, за да си наеме един адвокат и с разходите да се наложи да плати горе -долу толкова за колкото ме клевети". …и съветвам такива момичета като Ася да спрат да си правят ПР на мой гръб. Знам толкова истории, включително и за Ася. Но просто не ми се иска да ставам част от цялата тази помия. Ако взема да говоря какви ги вършат за суми дори по-малки от 1000лв. никога няма да могат да се оправдаят". 

Не можем да знаем какво се опитва да намекне Мегз, но със сигурност е достатъчно грозно, за да бъде дълбока тайна. Капчикова побърза да отговори на Миглена, като наблегна на парите си, но не каза нищо друго за втората част от скандала. Тя сподели:

"Ако нямаш страх от нищо поне имай страх от Господ, той вижда...на теб да ти тежи, как може да имаш толкова гнила и лъжлива душа! Сигурно и в Бесо не беше на среща с мен, и не прати дрехите, които дори лично не ми донесе в хотела, в който бяхме преди да ни вкарат във Фермата, сигурно не се кри после и само написа трябва да се засечем по трасето да ти дам парите и после рязко започна да си измиваш ръцето с PR ката ти, която постоянно лъжеше моята!

Срам нямаш, а да не казвам и на колко още охра дължиш пари! И да не забравя една година и половина си мълчах. Дадох ти шанс, казах си Абе може да ти стане гузно.... Но не даже и лъжеш. Заслужаваш си го!"



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: