Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хиляди пяха със Силви Вартан във Варна! Примата: Градът е много красив
Автор: Пламена Николова 09:18 / 20.04.2018Коментари (0)11216
Над 4 000 варненци и гости от страната изпълниха зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта снощи, за да се насладят на изпълнението на примата на френската естрада Силви Вартан, предаде репортер на Varna24.bg.

Концертът, чийто старт бе обявен за 20 часа, започна с около 40-минутно закъснение, което накара публиката на няколко пъти да ръкопляска, за да подсети музикантите да се появят. 

Раздразнението от закъснението обаче бе преодоляно веднага щом неотразимата звезда се появи на сцената с екипа си музиканти и превзе емоциите на публиката.  

"Идвала съм във Варна, когато бях на три годинки и не помня много. Смятам обаче, че градът много се е променил и е много красив, трябва да идваме по-често тук", каза Силви Вартан.

През цялото време изпълнителката говореше на български, като на моменти налучкваше правилните думи, но със свежо чувство за хумор искаше помощ от публиката. Преди да запее една от песните си примата накара първо всеки от музикантите си да свирка мелодията с уста. Когато трите и беквокалистки го направиха, тя се пошегува, че естествено жените свирят много по-добре. След това Вартан провокира и публиката да засвири с уста мелодията. 

Певицата бе подготвила и няколко любими български песни на роден език, а хората в залата пяха с нея. 

Турнето Forever Sylvie според организаторите е най-грандиозното до момента. С почивка от половин час концертът продължи общо около два часа и показаха иконата на френската музика такава, каквато сцената винаги ще я помни – неотразима. 

Припомняме, че Вартан пристигна във Варна на 18 април и бе посрещната от кмета на града Иван Портних. След срещата кметът на Варна сподели следното:

"За Варна е чест да бъде домакин на един от двата концерта в България, част от прощалното турне на певицата - "Завинаги Силви"! Поклон пред очарованието, таланта и родолюбието на най-успешната световна звезда, която никога не забрави родината си“.

По-късно в сряда вечерта Силви Вартан се срещна с представители на Асоциация "Да съхраним жената“, магистрати, бизнес дами и общественички.

На срещата с феновете и журналистите вчера по обед обаче тя не дойде. Мотивите според агента и били, че пази силите си за концерта вечерта. 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: