Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хиляди пяха "Облаче ле бяло“ със Силви Вартан
Автор: Екип Varna24.bg 09:19 / 23.04.2018Коментари (1)2473
©
Емблематичната за поколения българи певица - Силви Вартан, изнесе два грандиозни концерта, с които разчувства своите фенове и остави у тях спомен, който ще помнят завинаги. Концертите се проведоха на 19 април в ДКС, Варна и на 21 април в зала 1 на НДК, София, като част от прощалното турне на певицата, озаглавено "Силви Завинаги“. Пълни зали, верни почитатели и най-обичаните песни на Вартан в едно двучасово шоу, което като машина на времето водеше публиката през музиката на Силви от 60-те до днес. Най-емоционалният момент и акцент в програмата беше изпълнението на песента "Облаче ле бяло“, което накара многохилядната публика да запее с нея.

"Не мога да опиша щастието, което изпитах от срещата си с толкова много хора в България по време на турнето ми. Вие сте изключителна публика и аз винаги ще ви нося в сърцето си и ще се връщам към тези безценни моменти, които споделихме. Благодаря ви! За мен беше чест!“, сподели Силви Вартан.

Над 32 песни и редица оригинални клипове на Силви Вартан бяха споделени с българската публика във Варна и София. От сцената прозвучаха песни като " La Maritza", “La plus belle pour aller danser", “Comme un Garçon", “Nicolas" и още много други. Специална част от концертите бяха посветени и на първата истинка силна любов на певицата - Джони Холидей. Но най-затрогващият и личен момент за всички беше изпълението на песента "Облаче ле бяло“. След концертите Силви Вартан се срещна със свои почитатели и поговориха за любовта на живота ѝ - музиката.

Концертите се проведоха под патронажа на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Събитието в София е част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 г.

Събраните средства от концерта ще бъдат инвестирани в подкрепа развитието на млади артисти и осигуряването достъпа им до творческите индустрии в рамките на предстоящия Международен фестивал на късометражно кино In The Palace Short Film Festival! Очаквайте подробности за тазгодишното издание на събитието скоро.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.04.2018 г.
0
 
 
е,тази вече стана досадна. едно време я харесвах, ама тя просто ПРОТРИ хубавата песен "облаче ле бяло",та вече и песента не харесвам.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: