Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Габриела танцувала в нощен клуб, за да помага на родителите си
Автор: Екип Varna24.bg 09:16 / 27.04.2018Коментари (27)2189
"Габриела не е говорила с никого, въобще не е имало разговор между нея и майка й. И това може да се докаже." Това заяви в съда адвокатът на Габриела Медарова, адв. Орлин Търновалийски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Пред съда адвокатът на 20-годишното момиче заяви, че майка й не е разпитвана след инцидента, а Габриела въобще не й е звъняла. "Така че кога Габриела е подтикнала майка си да твърди, че тя е извършила деянието", риторично попита Търновалийски. В протеста си срещу размера на гаранцията той посочи, че няма никаква опасност Габриела да се укрие. Тя вече е при родителите си. Квартирата на приятелят й в комплекс "Оазис 4" е освободена.

За да подсили аргументите си, адвокатът на Габриела подчерта, че нито една от ударените коли не е била паркирана правилно. Но не са и 10, тъй като една е на самата Медарова, а една на приятелят й.

След заседанието и решението гаранцията на Медарова да се намали на 5 хил. лева, Търновалийски заяви, че за момичето е важно да продължи академичното си образование.

"Майка й въобще не се е чула с нея по телефона, не е имало въобще никакъв разговор. И това може много лесно да се установи. Телефонът й е бил без батерия", допълни защитникът.

Единственото сигурно е, че танцьорката е консумирала алкохол преди да се качи зад волана, както и марихуана, което тя признава. "Заради това танцуване я разпънаха на кръст. Укоримо ли е тя да помага на родителите си за своята издръжка?", попита Търновалийски.




Още по темата: общо новини по темата: 13
13.01.2021 »
18.10.2020 »
02.08.2018 »
20.07.2018 »
19.07.2018 »
22.05.2018 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Абе то няма лошо , ама пак ли заради тях се е дрогирала и е блъскала коли?
+3
 
 
Нима успя да учи да работи и кара лук.кола ,че и да помага на близките си като работи в бар?
+4
 
 
Страшно много съшити с бели конци смешни защити на наглата пияна и надрусана танцуваща проститутка, която още малко почти социално слаба ще я изкарат. Брей, ти да видиш, "доброто" дете на мама и тате се чекнело в бардака да помага на мама и тате, че и много ученолюбиво бе. Ха-ха-ха:) Издуханата батерия не е доказателство, че не е провела разговор с майка си! Колко му е да е звъняла на майка си от нечий друг телефон! А защо е духнала от местопроизшествието?! Но да не се отплесвам! Дайте да видим разпечатка на изходящите и входящи повиквания и на майката, и на бащата, и на Габи! Всъщност трябва да я съдят не само за изпотрошените нерви и коли на хората, а и да я погнат данъчните за укрити доходи, да я погнат и службите откъде и как си е набавила наркотика, да я погнат и за опит за манипулиране на разследването! Голяма артистка и тарикатка се оказа тази. Чудя се как съда се връзва на измислиците на адвоката й, а и на театралните й ревливи постановки!
0
 
 
Е как кой? Собствената и майка беше излязла в началото и беше казала, че и се е обадила щерка и да поеме вината, но майка и била казала, че трябва да си поема отговорност и прочие.. 'помагала на родителите си', а баща и каза, че не е проблем да плати 20 000 гаранция, за да излезе от ареста..
+2
 
 
Защо не отишла в" Лидъл" там дават добра заплата бе отрепко...???
+3
 
 
Телефона и е бил без батерия, но е духнала от местопроизшествието. Така може да го зареди или използва чужд. Но това не е обект на разследването и обвинението нали?
+2
 
 
Стига простотии. Яла пила сега да я съжаляват.Много добре е помагала на родителите сш
+4
 
 
Тоест "адвокатът" (винаги съм си мислил, че човек, наемайки си адвокат, се уверява най-малкото, че е на мисловното ниво поне на 7-годишно дете) няма да има претенции, ако утре внучетата му, пресичайки неправилно, бъдат отнесени от пиян и дрогиран водач, който е можел иначе безпроблемно да спре в нормално състояние. Ако е така, го поздравявам за искреността и позицията!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: