Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проговори студентката, нокаутирана от Габриела: Потънах в кръв, будя се вечер!
Автор: Екип Varna24.bg 09:22 / 14.05.2018Коментари (21)2603
Бяхме в тоалетната. Имаше едно момче и едно момиче. По едно време видях една ръка, цялата в татуировки, да ме удря с юмрук в лицето. Аз потънах в кръв, роклята ми беше в кръв. Само чух момчето да пита "Какво направи?“. В тоалетната имаше още едно момче и момиче. Те ми помогнаха да се изправя, защото бях на земята. Това разказа студентката Катя Андреева, която е била ударена от Габриела Медарова – танцьорката, потрошила 10 коли в Пловдив.

"Първата версия, която чух от полицията, е, че тя ме e ударила с вратата. Това няма как да стане, защото тя се отваря навън. Последствията са, че се будя вечер, стряскам се“, разказа още момичето в ефира на bTV. От своя страна майка ѝ уточни, че ще си търсят правата в съда. В същото време адвокатът на Медарова е посочил, че тя категорично не иска да коментира случая.



Още по темата: общо новини по темата: 13
13.01.2021 »
18.10.2020 »
02.08.2018 »
20.07.2018 »
19.07.2018 »
22.05.2018 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МА КВО НЕ ИСКА ДА КОМЕНТРИААА БЕЕЕЕ, КОИ СА ТИЯ СЕЛЯНИИИИ КОЯ Е ТАЯ КУРВААА И КОЙ Е СМЕШНИЯ УИ НАДРУСАН ПРИЯТЕЛ, ЕЙ СМЕШКИ НАСЕЛИХТЕ ГРАДА НИ , ВРЕМЕ Е ДА ВИ СМАЖЕ НЯКОЙ И ДА ВИ ПРЕЗЕМИ И ДА ВИ ИЗСЕЛИ СЕЛЯНИ ТАКИВА
+3
 
 
Въпрос 1: Защо, ако изписан пациент внезапно почине поради лекарска грешка, докторът бива разследван и съден, а съдия, пуснал рецидивист под гаранция ПО СОБСТВЕНА ПРЕЦЕНКА не носи никаква отговорност? Въпрос 2: Някой сеща ли се за поне един случай (от катастрофи до побоища), при който полицията да не е поне направила опит да прикрие или манипулира факти? Въпрос 3: Каква е всъщност функцията на полицията в България?
+1
 
 
Ако това е цялата истина, тази Медарова да лежи 10 години в затвора, защото тя е изключително опасна. В случая е употребила и дрога и алкохол и сяда зад волана! Блъска се на прав път, а ако имаше деца? Ако някой пенсионер мине пред нея? За тази съм съгласен, че е виновна и си заслужава наказанието! Имахме случая "Лерца", където там има и други участници, които спомагат за инцидента и там не съм съгласен за шофьора, че е виновен на 100%, но за тази, тази си е за пандиза, защото като е знаела че е с автомобил и е била с ясно съзнание е употребила алкохол и наркотици! СЛед употреба на тези вещества, човек зад волана си е убиец на пътя!
0
 
 
Във Варна до четвърта гимназия е пълно с наркомани,дето пушат пластмасови фасове и после наоколо мирише на трева.Така е.На наркотици мирише.
+2
 
 
Браво на Катя Андреева, че си търси правата - така и трябва. А г-ца Медарова този път дано го отнесе - време е вече.
+2
 
 
На профила и в инстаграм има снимки с марихуана качени,където обесняваше,че не употребявала такива вещества.Не само,че употребява,но и го афишира публично,хвали се видиш ли,че пуши марихуана...Тоя път сълзите и цирка,който разиграваше няма да минат,ако се образува дело....Явно тези вещества,които използва са и разбили психиката на това момиче..В ареста да постои малко да и дойде акъла в главата...За коя се помисли,че без причина да напада и удря ей така..Това не е нормално...И ако имаме нормална държава(прокуратура и съд) това момиче трябва да понесе цялата строгост на закона,без никаква милост....Сълзите и разкаянията няма да помогнат...Все пак сме правова държава и това поведение е недопустимо....
+4
 
 
Горката Катя Андреева, станала поредната пострадала от психично неуравновесената Габриела! Това е огромен стрес за Катя без значение факта каква точно е била травмата и този път дано съда бъде по-суров към терористката. Ей, много нагло и агресивно се оказа това Габи, не знам и сводника й Пацо дали е същото л@йно, но тази е по-гнусна и от онази убийцата Катя Лерца. За мен лично си беше ясно, че "доброто дете" ще извърши нещо подобно. Не е добре с нервите това наркоманизирано алкохолно деградирало к**ве. Чудя се единствено на съда корумпирани ли бяха или се подведоха като наивници от лъжливите крокодилски сълзи на театралната актриса, та я пуснаха да си вее байрака само срещу 5000 лв. , видиш ли да си продължала обучението в ПУ, вместо да я бяха задържали с мярка арест докато трае разследването за изпотрошените коли от терористката, и после директно в Сливенския затвор да си продължи обучението. Или да чакаме първо да убие някого? Или повече хора да смачка до смърт както направи с колите?
+8
 
 
Тази малката, само преди 20 дни ревеше като магаре, че искала да продължи образованието си е Пловдивския университет, но явно трябва да продължи в Сливенския затвор... Жалко, че съдебната система е толкова стара и корумпирана, че ще е поредната на която ще и се размине...
+3
 
 
За онова добро и ученолюбиво дете става въпрос, нали ?
+1
 
 
Следващия път нека пак да и намалят гаранцията..... Не разбраха ли че няма бивш наркоман?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: