Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Раздадоха "зелени награди" за празника на "Владиславово"
Автор: Екип Varna24.bg 12:39 / 22.05.2018Коментари (0)2241
©
С празнично шествие и концерт в читалище "Петко Р. Славейков“ район "Владислав Варненчик“ отбеляза своя празник навръх Деня на Св. Св. Константин и Елена.  "Радвам се, че и тази година заедно споделяме празника“, обърна се към хората в читалището кметът на Община Варна Иван Портних. Той припомни, че инвестициите в района са важен приоритет за общината и се реализират ежегодно.

"Ремонтирахме всички основни пътни артерии, обновихме парка, построихме нова ясла, а ОДЗ 11 бе ремонтирано и разширено.  Продължаваме все така активно да работим заедно с районния кмет Николай Костадинов. Част от образователната инфраструктура, включена в инвестиционната програма на Община Варна, се реализира тук – ремонтираме Първо ОУ,  предстоят  ремонти на СУ "П.К. Яворов“ и на детска градина "Първи юни“.  Готов е проектът за нов модерен многофункционален спортен комплекс, който ще предлага възможност за футбол, волейбол, баскетбол, ще има скейтпарк, алея за ролери и бягане,  тенис корт. На финала е и проектът за обновяването на IV микрорайон, както и проектът за Кайсиева градина.  На територията на района е и пробивът на бул. "Сливница“,  който предстои да бъде реализиран и който ще осигурява бърза връзка с автомагистралата“, каза кметът Иван Портних. Той благодари на хората за добрия диалог и сътрудничество.

Тържеството продължи с музикална програма и връчване на награди на победителите в конкурса за най-красиво озеленено междублоково пространство - "Пъстро и създадено с любов“.  Най-голяма подкрепа във фейсбук получиха обитателите на бл. 204, вх. 3; бл. 32, вх. 2 и бл. 404, вх. 14. Наградите на кмета на район "Вл. Варненчик“ бяха в 5 категории. Най-добро декоративно оформление спечели  бл. 230, вх. 4;  Най-добро художествено изпълнение:  Бл. 36, вх. 1; Най-добро индивидуално изпълнение: Бл. 7, вх. 13; Най-професионално изпълнение:  Бл. 408, вх. 18; Най–зелено, голямо и целогодишно поддържано предблоково пространство - Бл. 302, вх. 10 и 11.

Сред гостите на събитието бяха Даниела Панайотова, зам.-кмет на район Аспарухово и др.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: