Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хотелиер от Слънчев бряг направи подарък на самотна майка и дечицата й
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 26.06.2018Коментари (7)2073
©
История за една сбъдната мечта. Миналата есен Нова тв разказа за жена от Велико Търново, която изминаваше всеки ден по четири километра, за да води детето си с увреждания на училище. Тогава тя живееше в покрайнините на града.

Шест месеца след репортажа общината осигури жилище на самотната майка в оживен квартал близо до училище.  При втората ни среща с нея, синът й си пожела да види плажа. За 35-годишната Анета Янева и сина й Пресиян, това е вече минало – изминаването на четири километра всеки ден до центъра на Велико Търново.

Половин година по-късно Анета вече има жилище в оживен квартал за себе си, и двете си деца – Пресиян, който е болен от мускулна дистрофия и 6-годишния Божидар. Семейството на Анета вече започна да мечтае.

Пари за море самотната майка няма. Хотелиер от Слънчев бряг, обаче, чу историята на Анета и й направи подарък – седемдневна почивка в курорта.

"Искам да благодаря, но думите няма да са достатъчни да им се отблагодарим за съдействието, да дойдем на морето", каза Анета.

Освен едноседмичната, ол инклузив почивка, подарък за Пресиян и неговото семейство е и транспортът от и до Велико Търново.

"Няколко колеги сме гледали репортажа, независимо един от друг и някак си, стана тема на разговор в деня и решихме да направим подарък на това семейство, да осъществим една детска мечта, да поканим семейството да прекара седем дена за една незабравима почивка, надяваме се. Впечатли ни това, че майката Анета с такава сила и борбеност се грижи за тези деца, води ги на училище, впечатли ни духа на жената и децата, че приемат нещата съвсем нормално", каза мениджърът на хотел Деница Бахарова.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво. Че има такива хора които да поднесат малко радост на болното детенце и семейството му ,дано има повече такива хора с златни сърца !!!
+3
 
 
Защо няма повече такива добри хора, в тази наша малка държава??
+5
 
 
Прекрасно! Ето такива неща ми се иска да чета по-често.
+5
 
 
Сутринта прочетох публикацията - една малка добра новина... Колко малко му е трябва на човека - за човека визирам себе си :) - денят му да е един "усмихнат отвътре"! Да им се връща на тези Хотелиери от Слънчев бряг!
+8
 
 
Има ги,Добрите Хора!Поклон,Деница!вќ¤
+7
 
 
Ако повече хотелиери по черноморието направят само по едно "добро" за цяло лято по примера на този в статията ще живеем в една (макар и малко) по-добра държава. Това е социалната ангажираност към обществото. За съжаление съм усещал срам и неудобство у такива хора с възможности. Едва ли не към тях има някакви грандиозни очаквания, а в действителност трябва да се даде малко, но от сърце - тогава малкото се превръща в огромно, не голямо.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: