Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кошмар във варненски автобус: Пътници се "варят в собствен сос", контрольорката раздава телефони за оплаквания
Автор: Пламена Николова 08:56 / 12.07.2018Коментари (21)25450
© Varna24.bg
За кошмарно пътуване във варненски автобус вчера сподели читател на Varna24.bg.

Човекът изрази възмущението си от факта, че в час пик фирма "Градски транспорт" пуска раздрънкани малки автобуси, тип "аквариум" без климатик и приход на въздух. Ето какво сподели варненецът:

"Искам да споделя с вас възмущението си от обстоятелствата, на които фирма "Градски транспорт" подлага своите пътници. Тъй като случаят не е единичен, а се превърна в тенденция, реших да се обърна чрез вас към фирмата превозвач с апела да вземе мерки, тъй като търпението на хората е на предела си. Конкретният случай е от вчера, когато в 17.40 часа се качих от Червения площад на автобус по линия №20. По това време всички се прибират от работа и от плаж. Автобусът беше малък, тип "аквариум" и в него буквално не можеше да се диша. Единственият източник на въздух бе отворената първа врата до шофьора. Автобусът се пукаше по шевовете от пътници, тъй като въпреки разписанието, според което трябва автобусите да са на 10 минути, очевидно не беше минал скоро автобус по тази линия преди това.  Жена, която се качи, заяви на контрольорката, че е чакала 40 минути на спирката като заложник, тъй като има карта. Хората роптаеха, че в час пик се пуска малък, раздрънкан автобус, без климатик. На оплакванията контрольорката отговори така: "На всички автобуси снощи сложих климатик, само на този не успях". Пътничка в автобуса призова хората на висок глас да се вдигнат на бунт и да се съберат пред управлението на фирма "Градски транспорт". Контрольорката и този път не остана безучастна и извади смачкано листче, за да продиктува телефона за жалби и оплаквания във фирма "Градски транспорт". Последваха коментари, че на този телефон никой не отговаря, а и да отговори, никой не взема присърце тези сигнали. Хората роптаеха за това, че са принудени да се возят в такъв автобус, при условие че от дни се тръби, че в движение вече са пуснати новите 15 автобуса, които бяха закупени.

Контрольорката, която очевидно твърде лично приемаше критиката, заяви високо и категорично: "Всичките съм си ги паркирала пред вкъщи!". 

В автобуса пътуваха доста възрастни хора и родители с малки деца, които по неволя стоически понасяха кошмарното возене. Смятам, че това е недопустимо и трябва да се вземат мерки, тъй като предния ден по същото време и по същата линия отново беше пуснат с огромно закъснение стар автобус без климатик, който също беше препълнен. Ако не се вземат мерки не е изключено варненци действително да се вдигнат на организиран протест, тъй като не заслужават такова отношение!", сподели варненецът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Затова пък си имаме и кондуктори и контрольори.Не знам дали има друг град в България с такива екстри!
0
 
 
Иначе искат да качват цената на транспорта
0
 
 
По линия 409 всички автобуси не пускат климатик,задушно,не може да се диша.Сауна
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
+1
 
 
и в новите е така климатика се пуска според кефа на софора ако му е хладно на високи температури или обратното .вцера едва като наближи златни пуснаха климатика на хладно издусихме се
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
+1
 
 
Сега се оплаквате... А кой гласува за кмета и оправавата??? Защо мрънкате в автобуса, а никой не отива в голямата сграда наречена Община Варна??? Нима ви е страх. Там сте като мишки. До кога ще гласувате за тях и после ще се правите на интересни пред хора, които нямат грам вина??? Заспал народ
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
+1
 
 
ВЪВ ВАРНА - ВСИЧКО Е ИЗМАМА . . .
+1
 
 
Не само 20 и 148 в най-топлото пускат от старите! Новите с климатика за къде ги пазят не се знае!
+1
 
 
и аз пътувах в такъв автобус.....и то не само веднъж!и си мислех-дали кмета или други "важни "особи ще издържат да се попържат в собствен сос?!рџ?Ў
Aнонимен
на 12.07.2018 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: