Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Обсъждаха как да се развива успешно Провадия
Автор: Екип Varna24.bg 12:20 / 17.07.2018Коментари (0)2049
©
Провадия може да има много по-динамично и успешно развитие, каквото й се полага не само като втори по големина град във Варненска област, а и като община с голям потенциал.

Тази категорична позиция изразиха членове на ГЕРБ-Провадия пред областния координатор на партията Иван Портних, който е и кмет на Варна. Заедно с народния представител от ГЕРБ Емилия Милкова снощи той се срещна с представители на общинската партийна структура и обсъди с тях актуални теми от националната и местната политика.

"В рамките на следващата година ще се проведат вотът за Европейския парламент, а след това и местните избори, които са шанс за нови перспективи за развитието на Провадия. Реализацията на важни за общината проекти е изключително необходима, за да открие повече възможности за жителите на Провадия, а и за региона като цяло", коментира Портних. По думите му без добра проектна готовност местната власт в Провадия няма как да осигури обновяването на градската среда, подобряването на условията за живот и инвестиционния климат, който от своя страна е стимул за разкриването на нови работни места и повишаването на доходите.

"При управленските мандати на ГЕРБ държавата никога не е деляла общините на "наши" и "ваши" и Провадия е доказателство за това. Въпреки партийната принадлежност на действащия кмет, общината е получила подкрепа за реализираните през последните години проекти. Радвам се, че днес хората могат да оценят и положителния ефект от санираните чрез националната програма жилищни блокове", изтъкна Димо Димов, общински съветник и ръководител на ГЕРБ-Провадия. Пред присъстващите на срещата в Художествената галерия в града той бе категоричен, че чувствителната промяна, която хората в Провадия очакват, изисква съществено по-ефективно и прозрачно управление от страна на общинската администрация и много по-активна работа по европроекти.

Варненският депутат Емилия Милкова също поздрави присъстващите и ги покани да посетят Народното събрание.

"Съдействаме за организацията на такива посещения, които винаги се радват на голям интерес. Те дават възможност хората лично да се убедят, че освен шумно отразяваните политически спорове, в парламента тече сериозна работа, а сред колегите има много достойни професионалисти", подчерта Милкова и допълни, че варненските депутати от ГЕРБ поддържат непрекъснат диалог с гражданите, стараят се да бъдат медиатори между тях и държавните институции и да съдействат за решаването на поставените проблеми.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: