Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Скоро избират Мис Варна сред 24 красавици
Автор: Екип Varna24.bg 14:26 / 21.08.2018Коментари (0)2475
©
Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 23 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици.  Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.

Организаторите посвещават тазгодишното издание на конкурса в памет на Диди Янкова – дългогодишен хореограф на Мис Варна и част от екипа на агенция VIP Fashion Group от самото и създаване през 2005 г. Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни теми и нестандартен стайлинг на участничките. Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде "Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.

Сред 16 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната  Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на  титлата Мис Варна 2016. 

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Стойка Новкова – модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen.

Гостите на събитието ще станат свидетели  и на единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution, представено от стилистите на Christian of Roma/ Nushi/, които ще се погрижат и за  прическите на всички участнички в конкурса. А грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Освен титлата МИС ВАРНА  2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018. Гласуването за нея стартира на 16.08  на сайта -  www.missvarna.com








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: