Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ужас! Изнасилиха мъж с дървета и колове, умря в мъки! Подозират циганчета за зверството
Автор: Екип Varna24.bg 12:11 / 21.10.2018Коментари (2)3493
©
Ромите споделят за станалото
Детска площадка, на която няма деца. В двора на църква, заключена, защото се прави ремонт. Това село може би е забравено и от Господ. Село Завой, в което две деца са заподозрени за брутално убийство. Жертвата е на  62 години. Казва се Атанас Иванов, няма снимка, няма некролог. Бил е беден, неграмотен, а единствената, която се е грижила за него е сестра му Мария.

"Женена съм, имам 3 деца. Ние се грижихме за Атанас, защото нямаше кой. Той беше по-голям от мен, но малко не разсъждаваше. Не пиеше, но не беше женен, защото не беше годен за жена - никога не е имал приятелка", разказва Мария пред Канал 3.

Във фаталния ден, Атанас отива до недовършен строеж, където се събират наркомани и деца от селото. Малчуганите често са му се подигравали. "Атанас не беше агресивен, дори беше много кротък. Полицията нищо не казва за убийството, не знаем какво ще стане. Там в празната къща не можем да знаем вечер какво правят като се събират. Имаме кмет, имаме и полиция, защо не се интересуват какво се случва там? Ние сме неграмотни хора, Атанас имаше най-много до втори клас. Работеше почасово при тези, които го викнат, нямаше много пари, беше беден. Знаем, че са го били съблекли и лекарите казват, че е бил изнасилен с дървета и колове. Убиецът заслужава да влезе в затвора. Има съд, нека бъдат наказани", споделят от семейството на жертвата.

След нечовешките гаври сестрата на Атанас, Мария го докарва на ръце в дома си. От там, линейка го транспортира в болницата, където той умира. "Децата преди го биеха, където го завареха. Той не разсъждава, защо ще го тормозят? Биеха го без причина, за забавление. Има Господ - ще бъдат наказани. Когато го намерихме- той беше гол, прибрахме го вкъщи да го облечем, от кръста надолу беше посинен. Искаме справедливост и това убийство да бъде разкрито. Ако беше българин, до сега да е излязло наяве. Имаме кмет, имаме и полицаи, а няма разкритие. Убиецът на Виктория Маринова беше намерен за по-малко от 24 часа, а беше в Германия, а при нас извършителят си седи на свобода. Ако деца са извършили това, трябва бащите им да влязат в затвора, защото не са ги възпитавали", категорични са от семейството.

По монтираните в близост камери, полицаите достигат до 11-годишния Стоян Иванов и 8-годишния Димитър Илиев. Двете деца са отведени в полицията. "Стоян беше разпитан от полицията, обаче няма доказателство, че той го е извършил, или е участвал. Обвиняват ни децата при положение, че Атанас е 120 килограма човек и те не могат да го убият. Всички обвинения са лъжа. Искам убийците да се накажат много строго, както и тези, които ни клеветят децата. Детето ми каза, че са го закачали, но не са го убили, или изнасилили. Ако се окаже, че е виновен, нека си получи заслуженото. ", категоричен беше бащата на петокласника.

Циганите от квартала не вярват, че две деца са способни на подобно зверство, вярват, че убиеца е българин, но нямат отговор какво ще правят ако се окаже, че Стоян и Димитър са изтезавали до смърт, възрастния Атанас. "Децата не са виновни. Тя кметицата знае всичко, но не иска да каже кой е извършителя. Сина ми като се прибра не каза нищо. Кротко дете е, не се бие. Притеснени сме за детето, защото самото то много се страхува. Страх го е да излиза и не спи по цяла нощ. Не разбираме щом имат показания и отпечатъци защо не прибират детето", каза Доля Илиева, майката на 8-годишния Димитър.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Докога, боже, още ще търпим тези издевателства?!?! Няма ли държавани институции, които да накажат и смажат подобни цигански и наркомански изяви!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: