Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Как да изберем подходящи мебели за баня?
Автор: Екип Varna24.bg 09:58 / 01.11.2018Коментари (0)1579
©
В съвременния интериорен дизайн изключително актуални са мебелите за баня. Те са се превърнали в тренд, но също така привличат потребителите със своята функционалност. Придавайки стил, практичност и компактност, мебелите за баня ще бъдат неделима част от дизайна и през следващите години. Запознайте се с основните препоръки, които трябва да следвате при обзавеждането на банята си:

Избор на мебели за баня от подходящ материал.

Пазара е изключително разнообразен и е добре да се ориентирате в различните материали на изработка, защото това е от съществено значение поради присъствието на влага в помещението. Най-общо казано можете да избирате между МДФ и ПВЦ материали, като разбира се и двата типа са подходящи за монтиране в влажни помещения. В зависимост от размера в банята ви и и това дали мебелите ще са изложени на директен досег на вода е важно да изберете най-подходящия материал. Например МДФ материалите са подходящи за помещения с влага, но не при директен досег с водата. Докато мебелите за баня от ПВЦ могат са препоръчителни за малки бани, където мокренето им е неизбежно.

Монтаж на шкафовете за баня.

Изключително актуални ще бъдат така наречените конзолни мебели за баня. Чрез окачения си механизъм създават по-голяма пространственост и модерен вид на банята. Този тип висящи мебели се монтират директно на стената и са идеалното решение за ограничени пространства. Така вие си гарантирате модерен вид и добра функционалност.

Осветление при мебелите за баня.

Повечето мебели за баня са с вградено лед осветление, което допринася за допълнителния комфорт. Има редица възможности като например инфраред сензор, който реагира на движението до шкафа и задейства осветлението. Съответно при доближаване до шкафа се включва, а при отдалечаването му се изключва. Може да се възползвате от моделите с тъч бутони, които се предлагат на пазара.

Механизми на вратичките на мебелите за баня.

Добре е да се обърне внимание върху механизмите за затваряне на шкафовете. Много предпочитани са тези, които осигуряват плавно затваряне. По този начин се предотвратява рязко затваряне на вратичките и евентуалните проблеми, които мебелите за баня биха имали в последствие.

С избора на правилните мебели за баня си гарантирате по-добра организация, удобство и комфорт, в съчетание с модерна визия и стил. Освен естетически ефект вие ще имате повече пространство за съхранение. Разбира се няма как да не отбележим, че почистването е доста опростено, особено ако изберете мебели с конзолна конструкция, което допринася за лесното почистване на мокрото помещение.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: