Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Благотворителен базар във Варна набира средства за болно бебе
Автор: Пламена Николова 14:51 / 02.11.2018Коментари (0)3232
© Фейсбук
На 4 ноември във фермерския пазар, който се провежда във Фестивалния комплекс на Варна, от 11 до 18 часа ще се проведе благотворителен базар за набирането на средства за малката Марая, съобщиха за Varna24.bg организаторите. Ето и техния призив:

"Здравейте, добри хора! Организираме благотворителен базар в подкрепа на бебе Марая! На финалната права сме, събрахме 440 000 лева, остават още само 60 000 лева. Заедно можем да сътворим чудото и малката ни принцеса да оздравее. Сръчни ръчички , от цялата страна, създадоха и изпратиха "Коледни вълшебства". Любезните ни домакини от "Фестивален и конгресен център" – Варна и "Фермерски пазар – Варна" ни предоставиха възможност и място да подредим дарените предмети. От ВАС, мили приятели, очакваме да ни посетите, да дарите средства за СПЕШНАТА ОПЕРАЦИЯ на нашето малко геройче и да си приберете частица любов, която да топли душите ВИ, в Коледната нощ и да ВИ напомня, че имате големи сърца!"

Припомняме и историята на момиченцето, споделена в страницата "Да дарим шанс за живот на бебе МАРАЯ" от нейните родители:

"Ние сме едни много разтревожени родители на едно малко пракрасно момиченце, което е само на 2 месеца. Казваме се Пламен Кръстев и Анита Георгиева от град Ловеч. След раждането на дъщеря ни преди 2 месеца всичко беше наред, до момента в който преди около месец се установи че не й минава жълтеницата. От нашата болница беше препратена към Окръжна болница в гр. Плевен, а от там след 1 седмица неуспешни лечения и повлияване на жълтеницата и към гр. София към единствената детска педиатрична клиника проф. Иван Митев за престой от още 2 седмици. Там се установи след множество изследвания,скенери,и всевъзможни медикаментозни опити за лечение, че се е родила с много рядка вродена аномалия-атрезия на жлъчните пътища и липса на жлъчен мехур-което води до единственото лечение, а именно на скъпоструваща трансплантация на черен дроб в чужбина от порядъка на 250000-300000 лв. Още по-лошото в случая, е че нямаме много време на разположение и трябва да съберем сумата до Нова година, защото черния й дроб поради невъзможността да отделя натрупващите се жлъчни сокове и билиарубин ще образува цироза което води до фатален край... За нас е непосилна такава сума и след като научихме диагнозата почнахме да търсим помощ от фирми, хора и организации за набиране на средствата... 

Нека дадем шанс на това мъниче за живот и дано се отзовете на молбата ни и да се разпространи нейния случай .

Открита е дарителска сметка: 

УниКредит Булбанк 

IBAN: BG83UNCR70001523369899 

BIC: UNCRBGSF 

Титуляр: Марая Пламенова Кръстева 

Както и регистрация в онлайн платформата за дарения и помощ: https://helpkarma.com/campaign/dari-shans-za-jivot-na-bebe-maraia-186 БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ на всеки отзовал се-за нас значи много!!!"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: