Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Красива пловдивчанка стегна куфарите в преследване на американската мечта
Автор: Екип Varna24.bg 09:00 / 04.11.2018Коментари (0)2176
©
Цветелина Йорданова от Пловдив става известна като българската Анджелина Джоли по време на моден конкурс в родния й град през 2017 година. Тогава тя се качва на подиума "Мис Пловдив“ и стига до второто място.

Това й дава право да участва в голямото състезание "Мис България“, а малко по-късно красивата българка стяга багажа си в преследване на американската мечта, пише bg-voice.com. 

Цвети приема с усмивка сравнението с холивудската красавица. "И двете сме зодия Близнаци, и двете сме един ръст – 170 см, артистични натури сме“, допълва приликите тя, но добавя: "Само по богатство не си приличаме.“ Цвети потегля към Америка като студентка. "Следвах бизнес администрация в Пловдив и се записах на студентска бригада в САЩ“, разказва тя за началото.

Работила в ресторант в Сиатъл – първо била хостеса, а след изкаран курс станала сервитьорка. "След два месеца разбрах, че това не е за мен. Бях заминала с една приятелка, тя се прибра, но аз казах, че неслучайно съм пропътувала целия свят и оставам“, спомня си сега Цвети. След престоя си в Сиатъл решила, че има още много какво да види в Америка. Събрала си отново багажа и отишла в Лос Анджелис. Там красивата българка пробвала шанса си в Холивуд, но не като актриса, а като модел в различни модни агенции.

"Там дори като караш с колата си по малка уличка или голям булевард, виждаш страхотно дълга върволица от момичета, коя от коя по-красиви, мечтаещи, надяващи се…“, спомня си Цвети и допълва: "Аз просто ги гледах и си казах, че трябва да се насоча към нещо по-сериозно.“ Разбира се, американската мечта не е умряла в Холивуд. "Тя не е свързана само с актьорство или мода“, категорична е красавицата. И все пак в този момент Цвети решава да се върне в България.

Но както става по филмите, тя има няколко дни до полета за родината и решава да ги използва, като види Лас Вегас. "Имах познати там, те ме убедиха да не се отказвам. И започнах пак с кастингите, с това, което мога да правя“, разказва красивата пловдивчанка. От втория опит нещата се получили по-лесно. Цвети се записва на курс в модна агенция и започва работа в едни от най-известните казина и дискотеки в света. "Там гости са най-известните диджеи и изпълнители“, разказва тя. Сред тях са приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер, Бруно Марс и други. "Никол е земно момиче, много красива и на живо“, споделя впечатленията си Цвети.

Освен че работи в казината българката пробва и късмета си в тях. И да, щастието й се усмихва. Цвети печели 10 000 долара! Дойдоха ми точно навреме“, спомня си тя. С неочаквания подарък от Лас Вегас Цвети кани родителите си на гости в Америка и всички заедно предприемат страхотно пътешествие.

Днес българската Анджелина Джоли вече не танцува в дискотеките и казината, а се занимава с изложения. Пътува в цяла Америка и представя висококачествена козметика. "Парите в танците бяха добри, но всичко с времето си. А и не се чувствах на място в тази атмосфера, това е нощна работа, която доста изтощава“, обяснява Цвети избора си. Тя почувствала, че е готова за ново начало.

С новата си работа вече е обиколила доста щати, видяла е много красиви места и се е запознала с интересни хора. А иначе българската Анджелина Джоли иска да прилича на истинската и по още нещо – да има свой дом и голямо семейство като нейното. "Надявам се, че тези неща ще ми се случат в близко бъдеще“, завършва Цвети.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: