Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте кои от популярните ни личности фалираха в страничните си бизнес начинания
Автор: Екип Varna24.bg 10:34 / 14.11.2018Коментари (0)3757
©
Голяма част от родните звезди не прецениха добре, че ги бива само в малко дейности и решиха да заложат средства в различни бизнес начинания и фалираха. Ето кои попаднаха в топ 10 на неуспелите да развият страничните си дейности.

На първо място са Десислава и Азис. Те се обединиха по приятелски като партньори в създаването на свой клуб в Студентски град. Въпреки че по онова време Азис се обличаше като жена и фурорът покрай него бе голям, а Деси бе на върха в кариерата си, плановете им претърпяха фиаско. Прокрадна се версията, че причината са високи данъци. След това певицата се провали и в създаването на своя музикална телевизия, писа "Шоу“.

Фолкпевицата Рени също се захвана с кръчмарство – тя управляваше клуб "Планет“ заедно  с музиканта Емил Коларов. Заведението тръгна добре, но накрая изпълнителката претърпя крах и се наложи да го затвори. Да не говорим, че се провали и в кариерата си, тъй като я заряза в името на семейството.

Моделката Златка Райкова се изложи с бизнеса си със сватбена агенция. Наемът на помещението, в което се предполагало да организира сватби, бил много висок, а тя нямала никакви клиенти заради скандалната си слава. Тогава Павел на Преслава се бръкнало с около 150 хиляди за прищявката й, които впоследствие със затварянето загубил…

Фолкпевицата Камелия и приятелят й Цветин държаха фирма за зелена енергия. "Каенерджи груп“ е регистрирана отдавна в Пловдив. Как, защо и кога фалира бизнесът им, не е ясно, а и певицата не обича да си спомня за него. Ками има провал и със заведение в центъра на София – ресторант, който потръгва добре, но клиентелата му оредява заради липса на паркинг. Малко след това хазяинът вдига двойно наемът и тя хлопва кепенците.

Футболистът Ивелин Попов скъса джоба и реши да затвори заведението, което бе купил на жена си – фолк певицата Елена Паришева. Спортистът инвестирал над 100 бона в начинанието, но барът не прокопса и той загуби вложеното.

Хилда Казасян в продължение на 10-ина години въртеше арменски заведения, но накрая се наложи да ги затвори. Бизнесмени, актьори и политици се хранеха при нея, но това беше до време, а на опашка останали само приятелите на певицата, които се налагало тя да черпи. Кофти мениджмънта, за който отговарял партньора й Николай Попов, изиграл лоша шега и тя затворила 3 от 4 от заведенията си.

Ивана също закри частния си бизнес. Заедно с баща си Тодор Калудов въртяха фирма за автобусни превози в родния Айтос. Тя функционирала 11 години, но след 2010 нещата вървели изключително зле и я продали. Голяма част от хонорарите й за участия отидоха за фирмата, но напразно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: