Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Каракачанов за исканата му оставка: Цяла нощ мислих, работя по 30 часа на ден!
Автор: Екип Varna24.bg 10:29 / 18.11.2018Коментари (3)2414
© БГНЕС
Има поговорка "Език мой - враг мой“. Когато искаш да кажеш нещо и искаш да бъдеш разбран правилно, намери си правилните думи. Всичко друго води до такива скандали. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по повод оставката на Валери Симеонов в ефира на bTV. Премиерът реагира нормално на оставката на Симеонов. Попита го: "Имаш ли идея за човек, които ще те замести“. Борисов не се опита да го убеди да остане. Вие най-добре знаете, че Симеонов като реши нещо, трудно някой друг би успял да го направи“, уточни Каракачанов как е подадена оставката на лидера на НФСБ.

"Аз го казах още преди месец. Спях с ролята на "Синя каска“. Защо е звъннал на мен, питайте него. Може би защото Сидеров ми поиска оставката преди месец. Ако някой иска да работи, да работи,. Ние от ВМРО ще си работим в парламента, за това, което сме избрани“, каза още той. Той коментира и исканата му оставка. "Това е творческо предложение и аз цяла нощ мислих върху това. Продължавам да мисля творчески и както съм казал много пъти, коалиционните въпроси е редно, дори да са творчески, да ги обсъждаме помежду си. Сега ще настоявам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката", каза още Каракачанов.

"Творчески ще продължа да разсъждавам във вторник, когато се надявам това негово предложение да бъде развито на коалиционния ни съвет. "Аз не се обиждам от нищо. Ако някой смята, че може творчески, на гърба на своите партньори, да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция", допълни министърът на отбраната.

"Загубих връзка с реалността. Година и половина по 30 часа работа на ден. Служители, стара техника, три проекта за стари кораби. Да загубих връзка нямам време за творчески разсъждения и по цял ден ме боли главата“, посочи иронично той.

"Коалиционните въпроси е добре да ги обсъждаме по между си, а не през медиите. По принцип ние имаме всеки вторник коалиционен съвет. Аз ги каня и ще ги поканя и писмено. Няма опасност да се избием. ВМРО работи и ще работи“, допълни още той. Възможно е да хвърля оставка, всичко е възможно, но не съм от хората, които се поддават на внушения. При мен с лошо не става, става с добра дума. Един вицепремиер по-малко. Преди време когато ми предлагаха да стана министър на отбраната, аз казах, че не ми е детската мечта.



Още по темата: общо новини по темата: 2
19.01.2022 »
18.11.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А дали има някаква полза от работата ти е отделен въпрос!
+1
 
 
Каракачанов хващай се за ръчичеа с Валери Симеонов и дим да ви няма. На нас не са ни нужни такива работливи хорица където от 24ч. възможни работят по 30ч. Това е кърски труд Каракачанов. Така си се изморил та давай по бързо иди да си почиваш.
+2
 
 
Те такъв чивяк трябва да ни управлява! От 24 часа в денонощието, работи по 30 часа на ден!??? :::::))))) БраУ! Заради такива сме на това дередже. Ама и заради самите си нас, щото ги търпим!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: