Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Брадърка крие аборт от Васил Петров, голямата й любов е Освалдо Риос
Автор: Екип Varna24.bg 12:47 / 19.11.2018Коментари (1)3857
©
На близо 47 години Весела Нейнски има зад гърба си много разбити връзки, но само една истинска любов. Единственият мъж, когото оперната певица някога е обичала, е латино идолът Освалдо Риос. Той е човекът, който разбива не само сърцето, но и целия ѝ живот.

Весела среща Освалдо, когато е млада, красива и успешна. Тогава е само на 27 години. По онова време е стройна красавица с тегло 49 килограма, по която въздишат не един и двама мъже в България. Баща ѝ е композиторът проф. Георги Костов, министър на културата в правителството на Жан Виденов, а майка ѝ - виолистката Мара Нейнска. Всичко в младата Весела вещае прекрасно бъдеще. Тя има произход, достоен за завиждане, талант, красота, връзки, интелект, обноски, изявява се и като певица, и като журналист в най-голямата по онова време телевизия – националната. В Канал 1 прави репортажи за това, с което е откърмена – опера, балет, класическа музика, култура. Срещата с Освалдо Риос обаче я повежда към дъното.  

Весела се запознава с латино любовника, когато той е на върха на славата си. През 1998 г. Риос идва в България и около него веднага започват да пърхат най-актуалните красавици от онова време. Впечатление обаче му прави именно младата певица, която по онова време е дългокоса блондинка с букли, които могат очароват всеки. Тя се влюбва от пръв поглед в звездата от "Касандра". Весела прави интервю с Освалдо за телевизията, а той я кани да остане при него, докато е в България. Цяла седмица Нейнски не излиза от хотелската му стая. Избухналата любов й дава криле.

Оказва се обаче, че за звездата аферата с българката е била просто забавление. След като напуска България, се среща с нея няколко пъти, после я кани в дома си в Пуерто Рико. Известно време Весела живее там, запознава се с двамата му братя, говори се дори, че Освалдо ѝ поднесъл годежен пръстен, но до сватба така и не се стига. Ненадейно Весела се връща в България и до днес не е споделила точно какво се е случило между двамата, за да се разделят. Според познати на певицата, латино звездата никога не е приемал сериозно връзката с българката и, след като ѝ се наситил, обяснил, че вече няма място в дома му. Тя обаче така и не успява да преживее любовното разочарование. Напълнява, от стрес косата й започва да капе. 

Малко сред като къса с актьора, решава да смени името си. Вместо фамилията Костова, която наследява от баща си – бивш министър в правителството на Жан Виденов, започва да се представя с моминското име на майка си – Нейнски. По онова време шефка на новините в БНТ е Мира Нейнска, която все още е омъжена за Светлин Нейнски – втори братовчед на майката на Весела. По-късно двамата се развеждат и той се жени за бившия външен министър Надежда Михайлова, която взима фамилията му – Нейнски. В БНТ шушукат, че Весела е сменила името си, за да афишира своята връзка с един от най-влиятелните хора в България и по този начин да предизвиква уважение към себе си. 

По ирония на съдбата обаче различната фамилия не ѝ носи нищо хубаво нито в личния живот, нито в кариерата. През 2000 г. Весела губи работата си в сутрешния блок на БНТ. Освен нея, в екипа има още една журналистка с афинитет към отразяване на събития в областта на операта и балета. Шефовете решават да освободят от длъжност Нейнски, предпочитайки нейната конкурентка. Момичето е далеч скромно от Весела и като познания, и като талант, и като произход, дори като външен вид. Говори се, че са я предпочели именно защото не е изпъквала с нищо пред другите и затова не ги е дразнела, пише "Уикенд".  

Като певица Нейнски също не може да се похвали с особени постижения. Има много изяви, но никоя от тях не може да се похвали с особен успех. Влиза в първия сезон на "ВИП Брадър" с надежда, че това ще ѝ донесе популярност, но не издържа на напрежението и напуска по собствено желание на 8-ия ден. Сега отново е в шоуто, като малко след края му планира концерт на една от популярните софийски сцени. Дали това ще бъде пробивът, на който се надява? Предстои да разберем. Факт е, че в предаването тя категорично отказва да пее, а Албена Вулева дори предположи, че няма никакви гласови дадености и се притеснява истината да не лъсне пред зрителите. 

Междувременно Освалдо Риос не спира да поддържа контакт с Весела от разстояние, уж по приятелски. Тя обаче приема редките прояви на внимание от негова страна като знак, че все още не я е забравил и има шансове отново да се съберат. Точно това ѝ пречи да изгради стабилна връзка с друг мъж. Всеки път, когато се влюби, се появява Освалдо, за да ѝ припомни за себе си и да разбие шансовете ѝ да е щастлива с друг. До ден днешен певицата твърди, че той е бил най-галантният мъж в живота ѝ, истински джентълмен, който е я глезил като принцеса. Няма да забрави как й купува 1500 рози, с които застила пътя й на неин рожден ден. Тя застава на негова страна дори когато бивши партньорки го обвиняват, че ги малтретирал физически. "Не е възможно!", категорична е влюбената жена.  

Говори се, че през леглото ѝ са минали всякакви мъже. Сред малкото известни имена е на певеца Васил Петров. Връзката с него обаче от години е минало. Самата Весела е признавала, че дори е била бременна малко преди да навърши 40 години. Но губи бебето в края на третия месец от бременността. Тогава обвинява прочутата д-р Мазнейкова в немарливост. Вместо да я попита как е след шока, тя й задала въпроса: "Прощавай, детето, което абортира, от Васил Петров ли беше?"  Разбитото си сърце и самотата Весела запълва с учене. Към образованието си от Музикалната академия в София добавя дипломи по алтернативна медицина, психология, психотерапия, научава се да работи и с хипноза. Грижи се за болната си майка до смъртта ѝ, самата тя получава сериозно здравословни проблеми, които няма как да бъдат излекувани. Така и не среща мъж, с когото да създаде семейство. Оправя се трудно финансово, а за да спечели някой лев, отново се включва в "Бит Брадър". 

Говори се, че си направила профили в сайтове за запознанства с надежда, че ще ѝ помогнат да избяга от самотата. Там описвала себе си като "жена, готова на експерименти". Зодията ѝ Скорпион се счита за най-сексуалната и Весела вероятно наистина не е така скучна в леглото, колкото изглежда в разговорите с някои от съквартирантите в "Биг Брадър", оплаквайки се от безкрайните си болежки. Проблемът обаче е, че много рядко си позволява да изяви своята чувствена страна. Разбитото преди 20 години сърце и многото разочарования са я превърнали във вечно оплакваща се жена на средна възраст, която вече не вярва, че може да бъде щастлива.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да се радва ,че въобще е имала възможност за връзка с такива хора, луда жена.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: