Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Много неприятна новина обърква плановете на една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:54 / 22.11.2018Коментари (0)1552
©
Хороскоп за днес, 22 ноември:

Овен

Денят се отбелязва с повишена физическа активност. Възможно е днес да се наложи напълно да се потопите в различни ангажименти. Но това ви подтиква, както към възход, така и към падение. Независимо от големите усилия, които полагате за преодоляване на пречките по пътя към целта, успехите ви са напълно възможни. Чувствителността ви се изостря. Радвате се на успехите на близки хора.

Телец

Благоприятни са контактите с противоположния пол през този ден. Повечето от вас вероятно имат нова среща или романтично познанство с човек, който отдавна тревожи мислите им. Следва да укрепите собствената си позиция в обществото. Проявете настойчивост и инициатива. Днес залогът за успех при вас се състои в умението ви да предразполагате събеседника към откровеност.

Близнаци

Не е изключено днес да сте склонни към егоцентризъм. Прекарайте времето си насаме със своите мисли. Поставете в ред мислите си. Опитайте се да противостоите на съблазните. Въздържайте се от изказвания, оценки и съждения на глас. Възможно е да не може да направите реална оценка на ставащото около вас, което да доведе до незаслужена обида на някой от околните.

Рак

Днес е вероятно да се наложи спешното решаване на проблем, възникнал поради неизпълнени от вас обещания. Възможно е някаква новина допълнително да натегне атмосферата. Събитията се развиват не така, както сте си представяли. Силни емоции, породени от странично въздействие могат да ви овладеят напълно. Вие можете да преодолеете всичко, ако субективната ви оценка не засенчи действителността. Бъдете внимателни.

Лъв

Днес се чувствате енергични и жизнерадостни. Но това състояние на духа няма да продължи дълго. Възможно е да се разочаровате от сериозни пропуски и грешки. На вас ви е трудно да оценявате правилно хората около вас и да извършвате верните постъпки. Очакват ви дребни разправии и недоразумения.

Дева

Благоприятно от финансова гледна точка могат да се отразят съвместни дейности с приятели или съмишленици. С каквото и да се занимавате и каквато и роля да имате в тези делови взаимоотношения не забравяйте за равноправните отношения и не се стремете към лидерство. Добре е да си направите продължителна разходка сред природата, която да ви даде възможност да осмислите ставащото около вас и да ви зареди с нова положителна енергия.

Везни

Вашата активност има нужда от практически резултати, иначе са вероятни търкания свързани с неизпълнени задължения или стари борчове. Разчитайте на помощта на приятели и близки хора. Възможно е някои събития да не се развиват, както ви се иска и за съжаление, трудно може да повлияете на хода им.

Скорпион

Ако днес ви се налага да пътувате, по-добре е да го отложите. Днес звездите не благоприятстват пътешествията, защото са възможни различни аварии. Във вас се появява голям интерес да се потопите в света на неизвестното и тайното. Може да се заинтересувате от окултните науки, но едва ли се задълбочавате поради липса на достатъчно време.

Стрелец

Пазете се от илюзиите си. Построените от вас въздушни замъци нямат нищо общо с реалността. Вие много оптимистично оценявате ситуацията. Всъщност нещата не са подредени точно така. В крайна сметка от вас се изисква внимание, предвидливост и издигане над дребните проблеми. Само така може да имате един общ поглед върху нещата и да изберете правилната стратегия и тактика за постигане на целите си.

Козирог

Подходящо време да превъплътите мечтите си в реалност. Смело вървете към заветната цел. Ако не можете напълно да я постигнете, то в крайна сметка значително се приближавате. Някои може да поискат кардинално да променят своя път. Научавате информация, която променя жизнените ви ориентири. Времето подпомага корекциите на съдбата.

Водолей

Днес ви е светло и радостно. Добре е сега да планирате някои дейности занапред. Преди всичко, може да запомните този ден като значителен коректив на жизнените ви планове. Вероятно е да заемете ново място в обществото или да намерите нова работа. Пригответе се за изясняване на отношенията с някого. В семеен план всевъзможните разногласия може да туширате с дипломация.

Риби

Увеличава се енергийния ви потенциал и ставате по-жизнено способни и самоуверени. Но силни емоции и прекалено силно странично влияние могат да ви подведат в погрешна посока. За да избегнете грешки, препоръчва ви се да бъдете разсъдливи и далновидни. Периода е подходящ за обществена дейност, да се проявите, като лидери да поведете хората след себе си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: